Από τους ανελεύθερους δημοσιογράφους στους σφουγγοκωλάριους των ιδιοκτητών των ΜΜΕ.

Είναι σαφές ότι, πέραν των άλλων εμποδίων, η ελευθερία του τύπου περιορίζεται από το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι απαγορεύεται να εναντιώνονται στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ στα οποία εργάζονται.
Για να γίνω σαφέστερος .

Όταν δουλεύεις σε κάποιο ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου …..υπό την δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης σου απαγορεύεται να εναντιωθείς στα συμφέροντα τους.
Μέχρις εδώ κατανοητό.
Άλλο όμως αυτό, και άλλο να μετατρέπεται κάποιος σε σφουγγοκωλάριο του εργοδότη του .

Γιατί τα λέω όλα αυτά ;
Χτες το βράδυ σε μια εκπομπή ονόματι Δική της Δευτέρας του καναλιού Open, ιδιοκτησίας, του εν ζωή αγιογραφημένου , Ιβάν Σαββίδη (βλέπε Φωτο), ο γνωστός Κερκυραίος διαιτητής Τάσσος Κάκος επιχειρούσε να μας πείσει ότι το κλάδεμα από πίσω στον παίχτη του Ολυμπιακού Ντάνιελ Ποντενσε μέσα στην μικρή περιοχή δεν ήταν πέναλτι .
Και αυτό διότι ο παίχτης του Ολυμπιακού τοποθέτησε επίτηδες το πόδι του έτσι ώστε ο αντίπαλος να μπορεί να του το κλαδέψει!!!!! Και στη συνέχεια δεν έπεσε κάτω λόγω του κλαδέματος, αλλά δολίως για να κερδίσει πέναλτι.
Με άλλα λόγια για τον βιασμό δεν φταίει ο βιαστής αλλά εκείνος που βιάζεται .

Αξιος ο μισθός τόσο του κυρίου Κάκου, όσο και του υπεύθυνου της εκπομπής κυρίου Θωμαϊδη, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του οποίου εγένετο το σφουγγοκωλαρισμα του Αγίου πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη.
Καλό όμως είναι να γνωρίζουν ότι αυτός έχει και το κόστος της γελοιοποίησης και του εξευτελισμού τους, στους έχοντες κοινό νου.

Πηγή: Γιώργος Ρούσσης -f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *