Πληθαίνουν τα κρούσματα της αστυνομικής βίας αι καταστολής

Κλιμακώνεται η αστυνομική βία και καταστολή, από την κυβέρνηση της ΝΔ, ύστερα και από τα απαράδεκτα κρούσματα, όπως αυτά του “ξεγυμνώματος” συλληφθέντων, με τη χρήση και πλαστικών σφαιρών αυτή τη φορά.

            Η επιδίωξη και ο στόχος είναι σαφής.  Με όλες αυτές τις πράξεις βίας του αστυνομικού – κατασταλτικού μηχανισμού, που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, οι κυβερνώντες θέλουν να περάσουν κλίμα τρομοκρατίας γενικότερα στο λαό και τη νεολαία. Να καθιερώσουν τη “λογική”, “νόμος και τάξη” που προβάλλει η κυβέρνηση από την ημέρα που εκλέχτηκε, ώστε να προωθήσει ανενόχλητη την συνολική αντιλαϊκή της πολιτική.

            Τα μέλη του “Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974” όλοι οι αντιδικτατορικοί αγωνιστές, που σε άλλες συνθήκες υπέστησαν την αστυνομική αυθαιρεσία και βία, θα δώσουν τη δική τους απάντηση, μαζί με το λαό και τη νεολαία.

            Καμιά τρομοκρατική δράση των δυνάμεων καταστολής δεν θα κάμψει το υψηλό φρόνημα των αγωνιστών. Με το λαϊκό κίνημα, μαζί με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία θα συνεχίσουμε να υψώνουμε ένα ισχυρό τείχος αντίστασης και πάλης απέναντι στην αστυνομική βία και καταστολή.

            Οι αγωνιστές και το λαϊκό κίνημα, δεν τρομοκρατούνται.

Για το Δ.Σ. του “ΣΦΕΑ 1967-1974”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *