Αδωνης Γεωργιάδης: Ο πολιούχος των ΜΑΤ

Μπορεί ο Βορίδης να τρέχει τελευταία για να ανεβεί στο τρένο της αστυνομικής αγριότητας. Μπορεί ο Πλεύρης να πήγε προεκλογικά στα Εξάρχεια κάποια χαράματα για να μας πείσει ότι είναι μαχητής της απελευθέρωσής τους. Αλλά από αυτή την αγία τριάδα της άκρας Δεξιάς, που δίνει δόντια, νύχια και γάβγισμα στη ΝΔ του Κυριάκου, ο πρώτος διδάξας, ο δάσκαλος της καταστολής, ο πολιούχος των ΜΑΤ και κήρυκας της εξόντωσης των απείθαρχων είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης. Ο οποίος προτού ασχοληθεί με την ανάπτυξή μας, προτού βάλει μπρος τις μπουλντόζες που ήδη καθαρίζουν τα μπάζα στο Ελληνικό είχε ανοίξει τον δρόμο για να καθαρίσουν οι ματατζήδες τα ανθρώπινα μπάζα που εμποδίζουν την πρόοδο.

Τι είχε προτείνει λοιπόν σε μια από τις τηλεοπτικές του κυνομαχίες άνευ αντιπάλου ο πρωτοπόρος αυτός της δημόσιας τάξης; Να καταργηθούν τα χημικά, που είναι ξεπερασμένα. Να εφοδιαστεί η αστυνομία με πλαστικές σφαίρες και πολυβόλα που ρίχνουν πλαστικές σφαίρες. Και να γίνουμε έτσι Ευρώπη, διότι στην Ευρώπη, κατά τον δάσκαλο, όταν οι αστυνομικοί επιτίθενται σε κάποια διαδήλωση βγάζουν μάτια διαδηλωτών. Σκοτώνουν άμα λάχει και μερικούς γιατί μόνο έτσι γίνεται καλή δουλειά. Ετσι ακριβώς. Κι αν δεν το πιστεύετε αυτό για τα βγαλμένα αναρχικά μάτια και τα δολοφονημένα αναρχικά παλιοτόμαρα, ανατρέξτε σ’ αυτό το βίντεο.

Αν απορεί κάποιος γιατί, με τόση τεχνογνωσία, δεν έστειλε αυτόν στην Κατεχάκη ο Κυριάκος και ανέθεσε τη δουλειά στον Χρυσοχοΐδη, υπάρχει απάντηση. Επειδή υπάρχει καταμερισμός εργασίας στην κυβέρνηση. Αλλο ο θεωρητικός κι άλλο ο μάστορας. Αλλο ο αρχιτέκτονας, που εμπνέεται και σχεδιάζει, κι άλλο ο εργολάβος, που ασχολείται με τα τούβλα και τα στειλιάρια. Αλλο ο Γκέμπελς της «τελικής λύσης» κι άλλο ο φούρναρης του Αουσβιτς. Εξάλλου ο Αδωνης έπρεπε να αναλάβει την πιο σοβαρή δουλειά: τις επενδύσεις, την προσέλκυση κεφαλαίων. Δεν είναι ο πιο κατάλληλος; Δεν πείθεται αμέσως κάθε ξένος επενδυτής μόλις ακούσει τις απόψεις του για βγαλμένα μάτια και νεκρούς;

Ετοι ανέλαβε τη δημόσια τάξη ο πρόθυμος μαθητής του, ο οποίος διαθέτει και μια κάποια πείρα. Και τώρα και πλαστικές σφαίρες δοκιμάζονται σε ζωντανούς ανθρώπους και η μηδενική ανοχή με κουκούλες και κακοποιήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και η εξόρυξη ματιών και η τελική λύση -μπαμ και κάτω-βρίσκεται σε καλό δρόμο, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί. Τη μέρα που κάποιοι διαδηλωτές θα χάσουν τα μάτια τους ή τη ζωή τους θα έχει γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο του Αδωνη. Θα είμαστε η Ευρώπη που αξίζει και σ’ αυτόν και στον Μητσοτάκη και στον Χρυσοχοϊδη.

Πηγή: Ι.Σ. Καριώτης – Documento

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *