Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο


Εριξε την φωτοβολίδα της η φυλλάδα –θα πουλήσει κάποια φύλλα παραπάνω φανταζόμαστε- και πάμε για φρέσκα. Ούτε παράθυρα στα χαζοκούτια, ούτε βαθυστόχαστες «αναλύσεις» από «εμπειρογνώμονες», ούτε καν το όνομα του εφοπλιστή δεν δόθηκε στην δημοσιότητα. Βλέπετε στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιον κάτοικο των Ζωνιανών που φυτεύει καμιά κανναβούρια και πουλάει χασίς.

Γιατί ως γνωστόν από τα Ζωνιανά κατάγονται όλοι οι μπράβοι, οι προστάτες, οι νονοί της νύχτας. Κάτι συμμορίες με μανιάτικα (και όχι μόνο) ονόματα, που ξεπαστρεύουν η μια τα μέλη της άλλης με συνοπτικές διαδικασίες, από Ζωνιανούς αποτελούνται, με παραλλαγμένα ονόματα (το είπε, άλλωστε και ένας πρώην υφυπουργός, με ανοιχτούς λογαριασμούς με μαφιόζικα κυκλώματα -για ποιο λόγο άραγε;- που προσπάθησε να εμφανιστεί ως «θύμα της τρομοκρατίας»). Και την πρέζα οι Ζωνιανοί την παράγουν και την εμπορεύονται. Κι ας λέει ό,τι θέλει η αμερικάνικη DIA για το πέρασμα του Εβρου. Κι ας λειτουργούν εργοστάσια παραγωγής στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία. Κι ας απαιτούνται τεράστια κεφάλαια για να εισάγεις μια παρτίδα ηρωίνης, κεφάλαια που κανένας παράνομος (όχι μόνο των Ζωνιανών, αλλά και της Αθήνας) δε μπορεί να διαθέσει.

Στον συγκεκριμένο εφοπλιστή του ‘κατσε στραβή άλλα όπως και να’ χει σίγουρα θα βρεθεί κάποιος Λυκουρέζος, κάποιος Κούγιας κάποια Μπουρμπούλια ή Ηλία και θα τον ξεπλύνει… Γνωστά πράγματα…. έχουμε ξαναδεί το έργο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *