Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης νομιμοποιεί νέο Κορκονέα

Η νέα ταξική αντίθεση που προωθεί η κυβερνητική προπαγάνδα δια στόματος του υπουργού των ΜΑΤ Μιχ. Χρυσοχοΐδη, είναι μεταξύ πλούσιων καταληψιών και φτωχών αστυνομικών!

Στις καταλήψεις, είπε χθες στην ΕΡΤ ο υπουργός των ΜΑΤ, βρίσκονται παιδιά εύπορων οικογενειών, πλουσιόπαιδα, που στρέφονται με τσιμεντόλιθα, εναντίον των ηρωικών φτωχόπαιδων των 800 ευρώ, των ηρωικών «παιδιών του λαού», των ΜΑΤ!

Οι σιδερόφρακτοι αστυνομικοί που προπηλακίζουν, που χτυπούν άγρια στο κεφάλι με τη μπότα, που δέρνουν ανηλεώς και «ξεβρακώνουν» νέους και νέες, όλοι αυτοί είναι δυνάμεις του λαού, είναι η… λαϊκή πρωτοπορία που στέκεται αποφασιστικά απέναντι στην κακομαθημένη νεολαία της μπουρζουαζίας, υπερασπίζοντας την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα! Στις καταλήψεις είπε ο Πολιτικός Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είναι «Πάρα πολλά παιδιά(σ.σ. εύπορων οικογενειών) και […] από κάτω από την ασπίδα που πέφτει ο τσιμεντόλιθος είναι ο ανώνυμος αστυνομικός των οκτακοσίων ευρώ και αυτό θεωρούμε ότι αποτελεί μία ηρωική πράξη.»

Όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος κάποιοι μίλησαν για τα κακομαθημένα παλιόπαιδα των βορείων προαστίων. Ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου Κορκονέα είχε δηλώσει τότε ότι οι φίλοι του Γρηγορόπουλου «δεν είναι σαν τα δικά μας και τα δικά σας» παιδιά, αλλά παιδιά ικανά να διαπράξουν ανθρωποκτονία! Μ’ αυτόν τον τρόπο ήθελε να πείσει ότι ο θύτης-πελάτης του σκότωσε τον 15χρονο ευρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας! Σήμερα, ο Χρυσοχοΐδης χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα για να δικαιολογήσει την απίστευτη βία που ασκούν τα… φτωχά πλην ηρωικά όργανά του. Ακόμα χειρότερα, δημιουργεί το νομιμοποιητικό περιβάλλον για νέο Κορκονέα, για νέους φόνους, καθώς παρουσιάζει τους αστυνομικούς ως αμυνόμενους απέναντι σε δολοφόνους οπλισμένους με τσιμεντόλιθους!

Γι’ αυτό, για ό,τι συμβεί, αυτός θα είναι όχι μόνο ο πολιτικά υπεύθυνος, αλλά και ο ηθικός αυτουργός.

http://artinews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *