Μια υπενθύμιση με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Λουκμάν

Τα ζώα (άνθρωποι μεταλλαγμένοι) του κινήματος αυτού (Χ.Α.), είναι μόνο άριοι, μια φυλή απροσδιορίστου προελεύσεως και αγωνίζονται για να απομακρύνουν κάθε εχθρό του έθνους.

Η χρυσή αυγή λοιπόν, έχει ως παράρτημα εταιρία καθαρισμού με έμπειρους και βαθιά αφοσιωμένους εργάτες, και ειδικεύεται σε απομεταναστώσεις, σε αποκομμουνιστώσεις και καθαρισμό αναρχοαπλύτων.

Τα ναρκωτικά που ρέουν στο αυθεντικό ελληνικό αίμα τους ήταν μάλλον πάντα εκεί, αφού αυτά που λένε, πραγματικά τα πιστεύουν και τα εννοούν. Όπως κάθε οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η χρυσή αυγή συνεργάζεται με διάφορες άλλες επαναστατικές οργανώσεις, όπως η κυπ, η αστυνομία και η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική δικαιοσύνη οπότε και είναι ασφαλής.

Οι πρόγονοι του κινήματος αυτού, το 1944 δέχθηκαν ισχυρότατο πλήγμα από την επίθεση καμπίσιων αγριανθρώπων στο Μελιγαλά και διαλύθηκαν. Ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον.

Επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί κατά όπως διαφαίνεται, προσδοκούμε το αυτό αποτέλεσμα και πάλι για τους επιγόνους τους.

Ειλικρινά και σοβαρά πάντως νοιώθω πλέον μόνο απίστευτη ανησυχία και αγωνία για το τι μας επιφυλάσσει το αύριο. Η ναζιστική αυτή οργάνωση είναι μια μηχανή θανάτου. Η επέτειος της δολοφονίας του Λουκμάν αποτελεί μια υπενθύμιση για όλους εκείνους, που δεν ήθελαν να την αντιμετωπίσουν ως τέτοια, όταν αποκτούσε υπόσταση κι ανάστημα μπροστά στα μάτια μας.

Όταν προτιμούσαμε να μην μιλάμε για αυτήν, γιατί της δίνουμε τάχα αξία, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως οι εξελίξεις την έτρεφαν και πως οι ρίζες της βρισκόταν χωμένες σε ένα παρελθόν που νομίζαμε πως είχαμε αφήσει πίσω μας ως χώρα.

Της Π. Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *