Δικομανής συνήγορος σε διατεταγμένη υπηρεσία…

Για τον εκλεκτό του  Κουβέλη και του ΠΑΣΟΚ δήμαρχο Καμίνη πρόκειται και πάλι με καινούρια ανδραγαθήματα δουλικότητας προς τα αφεντικά του και το κράτος που τον καλοταΐζει και υπηρετεί.
Το «ανεξάρτητο» αυτό καμάρι των Αρχών και άγρυπνος φρουρός του «δίκιου» και της τάξης  ξανακτύπησε και πάλι, στέλνοντας στα δικαστήρια τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και τα σωματεία τους που κινητοποιούνται αυτές τις μέρες ενάντια στο πογκρόμ των απολύσεων και την διάλυση υπηρεσιών όπως η διεύθυνση αλλοδαπών που τελεί υπό κατάληψη από τη προηγούμενη Δευτέρα. Έτσι ο εν λόγω άρχοντας δεν δίστασε να καλέσει την αστυνομία για την εκκένωση του κτιρίου  απειλώντας και εμμένοντας  στη δίωξη των εργαζομένων.

Το νταηλίκι του περιβόητου δημάρχου είχε και συνέχεια αφού έγινε γνωστό πως κινήθηκε δικαστικά ώστε να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές οι επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες που έχουν κηρυχτεί από τα ξημερώματα της δευτέρας  στη διεύθυνση καθαριότητας του δήμου, για να αποτρέψουν τις μαζικές απολύσεις των συμβασιούχων που έχουν εξαγγελθεί και πρόκειται να υλοποιηθούν σύντομα.

Ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος αυτός κύριος λοιπόν, με τις απαιτήσεις του για δεδουλευμένα αναδρομικά των 250,000 εύρω,την πολυδάπανη μηνιαία φύλαξη του, ο μαγαζάτορας και εργολάβος των ΜΚΟ στο φαγοπότι για την καταπολέμηση δήθεν της ανεργίας, το παίζει μάγκας λειτουργός της ευταξίας αγνοώντας τον πόνο και τη δυστυχία που προκαλούν οι πολιτικές που με προθυμία υπηρετεί.

Ας καταγραφεί κι αυτός λοιπόν στη συνείδηση  των εργαζομένων  σαν ένας  αδυσώπητος εχθρός των δικαιωμάτων τους και ας συμβάλουν με τους αγώνες τους και για την συντόμευση της ούτως η άλλως μικρής αλλά ελεεινής  πολιτικής του καριέρας.

β. ariaditis      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *