Αρχίζει να επικρατεί χάος στα νοσοκομεία της Αττικής

Η απίστευτη περιπέτεια που βίωσε μια γυναίκα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Δεχόμενοι την καταγγελία γραπτώς επικοινωνήσαμε και τηλεφωνικά με την κ. Ν.Σ η οποία μας είπε με βραχνή φωνή περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για πιθανή νόσηση από τον κορονοϊό. Η περιπέτεια που μας περιέγραψε δεν διαφέρει πολύ από αυτό που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες πολίτες τις τελευταίες μέρες:

«Χθες κατόπιν της προτροπής του γιατρού μου και του ΕΟΔΥ πήγα με ασθενοφόρο λόγω κρυώματος και δυσκολίας της αναπνοής στον Ευαγγελισμό. Έχω τρομάξει με την κατάσταση που αντίκρισα. Κανένα μέτρο προστασίας ένας διάδρομος με ασθενείς θετικούς (το άκουγα στους διστακτικούς διαλόγους) και ύποπτα κρούσματα χωρίς απολυμαντικό γάντια η μάσκες διαθέσιμα. Έφτασα 23.30 και μέχρι τις 2 το πρωί που έφυγα χωρίς να έχω εξεταστεί καθώς εκείνη την ώρα εξέταζαν αυτούς που είχαν φτάσει στις 21.00  Η καθαρίστρια είχε περάσει 1 φορά. Στο χώρο άνθρωπος με covid-19 και ηπατίτιδα β κυκλοφορούσε με πόνους και κανείς δεν έδινε σημασία.

Κυρία με 40 πυρετό, 4 ώρες στις καρέκλες, 1 γιατρός και 1 νοσοκόμα να τρέχουν ασταμάτητα. Και αυτά στα εξωτερικά της παθολογικής όπου με οδήγησε πεζή ένας άνδρας μόλις έφτασε το ασθενοφόρο μου στον περίβολο του νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι με πήγαν εκεί γιατί ήταν το καλύτερο. Έφυγα γιατί ακόμα και να μην έχω Covid εκτίμησα ότι θα κολλούσα εκεί. Έδωσα 140 ευρώ σήμερα το πρωί και έκανα την εξέταση ιδιωτικά. Αν είναι έτσι η κατάσταση με τα κρούσματα που ανακοινώνουν κάθε απόγευμα, τι θα γίνει μέχρι το Πάσχα;»

Πηγή: flash.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *