Ζούμε μια άνευ προηγουμένου κοροϊδία

Και για να μην τρελαθούμε και για να τους ξεμπροστιάζουμε, η λέξη “επίταξη”, σημαίνει στρατιωτική διαταγή, εντολή και δεν συνοδεύεται, από χρηματικές αποζημιώσεις!

Προβλέπεται από το Ελληνικό Σύνταγμα και από ειδικούς νόμους, για έκτακτες καταστάσεις, όπως η προστασία της δημόσιας υγείας, που ζούμε σήμερα.
Προβλέπεται, ακόμα και για την “δημόσια ασφάλεια”.

Ζούμε μια άνευ προηγουμένου κοροϊδία, από την κυβέρνηση, που έχει αφήσει στο έλεος του κορονοϊού την Δημόσια Υγεία και τους πολίτες, και χαρτζηλικώνει τους ιδιώτες κλινικάρχες με το πρόσχημα της “επίταξης”!
Η κυβέρνηση έχει το Συνταγματικό δικαίωμα να επιτάξει, όχι μόνο τα νοσοκομεία, κλινικές, εργαστήρια, την κινητή και ακίνητη περιουσία τους, τα υλικά τους,αλλά και τις προσωπικές υπηρεσίες των απασχολούμενων σ΄αυτές!

Δεν μπορεί να στέλνει “Φύλλα Επίταξης Προσωπικών Υπηρεσιών”, στους λιμενεργάτες, όταν απεργούν και να τους ντύνει στο χακί και από την άλλη, να κάνει τα στραβά μάτια σε ιδιώτες γιατρούς, που αρνούνται να βοηθήσουν!

Ο νόμος είναι σαφής!
“Όποιος καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του ή ακίνητο ή κινητό πράγμα κατά τις διατάξεις του άρθρου αυτού και είτε αρνείται να παραλάβει το σχετικό φύλλο επίταξης είτε αρνείται ή παραλείπει να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την επίταξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών.

Δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

Πηγή: Ioanna Ypsilanti – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *