«Ευεργέτες» στην εποχή της πανδημίας…

Δεν έχουν σταματημό τα «ευχαριστώ» των κυβερνητικών αξιωματούχων σε μεγάλες εταιρίες και λοιπούς «ευεργέτες» για την «συγκινητική» προσφορά τους στην αύξηση των πόρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Εμπεδώνεται από όλους μια βαθιά κοινωνική ευθύνη» μας λένε, με ξένα κόλλυβα κηδεία λέμε εμείς! Από πού να πρωτοπιαστείς.

«Δωρεά» της ΔΕΗ που εν μέσω πανδημίας προχώρησε σε ελάφρυνση των τιμολογίων ρεύματος κατά 1,5 ευρώ το μήνα!

Τα «Ελληνικά Πετρέλαια» που συνεχίζουν να μολύνουν τη Δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό για την προστασία της δημόσιας Υγείας.

Ο όμιλος «Ελλάκτωρ» που απολύει «εξ αποστάσεως» στις «έκτακτες συνθήκες», πήρε αποζημίωση μερικά εκατομμύρια ευρώ για «απώλεια εσόδων» από αυτοκινητόδρομο που διαχειρίζεται, «απαλλάσσει το ΕΣΥ» από ορισμένες δαπάνες διαχείρισης απορριμμάτων.

Η Forthnet προσφέρει απεριόριστες κλίσεις προς κινητά, αλλά μπροστά σε επιβεβαιωμένα κρούσματα σε κτήριο της εταιρίας δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για να μην εξαπλωθεί η επιδημία.

Ο κατάλογος είναι μακρύς από τους «ευεργέτες».

Ο λαός μας δεν θα ξεχάσει την ασυδοσία που δείχνουν οι μεγάλοι όμιλοι για να προστατέψουν την κερδοφορία τους, καμία «δωρεά» δεν θα τους ξεπλύνει!

Πηγή: “Οδηγητής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *