Σκιάχτηκαν από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και απειλούν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ότι θα… επιβληθούν πρόστιμα στους συμμετέχοντες στις σημερινές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς, έστω και αν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας!

Ο Στέλιος Πέτσας, βέβαια, δεν ήταν τόσο ευαίσθητος σχετικά με τη συνάθροιση έξω από το μέγαρο Μαξίμου πέριξ του φορτηγού του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και της αοιδού Άλκιστις Πρωτοψάλτη στην οποία συμμετείχε και ο πρωθυπουργός-θείος Κυριάκος Μητσοτάκης. Σ’ εκείνη τη συνάθροιση μάλιστα δεν τηρήθηκε κανένας κανόνας ασφαλείας, ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, και ούτε βέβαια επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Τώρα προσπαθούν να αποδομήσουν την εμβέλεια της ιστορικής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, να την ακυρώσουν με το φόβο του… προστίμου. Μιλούν ως δήθεν προστάτες των εργαζομένων αυτοί που είναι οι πολιτικοί εκπρόσωποι των εργοδοτών και καλύπτουν την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις.

 Είναι οι ίδιοι που τιμώρησαν τον Β. Δημάκη επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, στέλνοντάς τον στα Γρεβενά και οι ίδιοι οι οποίοι, αφού αλύχτησαν, υποχώρησαν μπροστά στον αγώνα του φυλακισμένου φοιτητή και στη λαϊκή οργή.

Τώρα οι ίδιοι και οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι τους, σκιάχτηκαν από την εικόνα των εργαζόμενων στο Σύνταγμα και ξανασηκώνουν ψηλά τα σκιάχτρα τους. Βγάζουν ξανά στις τηλεοπτικές οθόνες τις μπαούτες του φόβου για να σκιάξουν τους πολίτες και να «πουλήσουν» ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Αυτή είναι η εικόνα του μέλλοντός τους.

Τώρα ξέρουν. Θα ηττηθούν.

Κι εμείς ξέρουμε.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

Πηγή: artinews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *