Οι γαλάζιοι “λωποδύτες” έχουν ξεφύγει εντελώς!

Νομίζαμε ότι είχαμε εξαντλήσει τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς που αρμόζουν στον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε “Κ. Χατζηδάκης: Η εξουσιαστική αντίληψη ενός πολιτικού παχύδερμου“.

Η σημερινή αποκάλυψη που κάνει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα “Αυγή” μας υποχρεώνει να ανατρέξουμε στο λεξιλόγιο για να βρούμε καινούργια “κοσμητικά επίθετα” για να αποδώσουμε στον νεοδημοκράτη υπουργό (που φυσικά εφαρμόζει την κυβερνητική πολιτική και δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις επιλογές του).

Και εδώ είναι το πρόβλημα. Το τόσο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο μας παρουσιάζεται αδύναμο να μας προσφέρει “κόσμιους” πολιτικούς χαρακτηρισμούς για να αποδώσουμε στην προκλητικότατηθρασύτατηαλήτικη -με πολιτικούς όρους- ενέργεια του υπουργού.

Ας μην αναφερθούμε πάλι για τα γαλάζια οικονομικά σκάνδαλα που έρχονται στην δημοσιότητα με καταιγιστικό ρυθμό.
Μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε το ισοζύγιο προσλήψεων- απολύσεων Μάρτη – Απρίλη που μας έδειξε ότι ήταν αρνητικό κατά 41.000 νέους ανέργους.
Οι προβλέψεις για το επόμενο διάστημα είναι εφιαλτικές με έρευνες να αναφέρουν ότι πιθανόν οι νέοι απολυμένοι να φτάσουν τους 250.000!
Και την ίδια στιγμή οι μισθοί έχουν δεχθεί νέο τσεκούρεμα και η εκ περιτροπής εργασία σαρώνει όλη την αγορά εργασίας!

Αυτή την εποχή επέλεξε ο Κ. Χατζηδάκης, το βράδυ παραμονής της Πρωτομαγιάς, -προφανώς ελπίζοντας να την φάει το σκοτάδι- να φέρει χωρίς καμιά διαβούλευση με διαδικασίες κατεπείγοντος και στη ζούλα, μια ρύθμιση σε νομοσχέδιο του ώστε τα γαλάζια γκόλντεν μπόις του Δημοσίου, να τα πληρώνουμε με πάνω από 8.000 ευρώ τον μήνα!

Οι γαλάζιοι “λωποδύτες” έχουν ξεφύγει εντελώς!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *