Μπάτσοι σάπισαν στο ξύλο πολίτη, γιατί τον θεώρησαν Πακιστανό

Ασχετο: Σας θυμίζει κάτι το όνομα Νίκος Αλιβιζάτος;
Είναι ένας καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, που ορίστηκε επικεφαλής κάποιας επιτροπής από τον Χρυσοχοϊδη με αντικείμενο υποτίθεται να διερευνά “περιστατικά αστυνομικής βίας”. Την τελευταία φορά που ακούσαμε το όνομα του ήταν όταν απειλούσε να αποχωρήσει από την επιτροπή γιατί “λειτουργεί στην πράξη ως άλλοθι για την αστυνομική βία”.
Ηταν τότε που οι μπάτσοι είχαν βασανίσει στο Κουκάκι τον σκηνοθέτη Ινταρέ και τα δυο του παιδιά.

Από τότε και ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεκάδες περιστατικά αστυνομικής κτηνωδίας σε βάρος τυχαίων πολιτών, ο Ν. Αλιβιζάτος έχει εξαφανιστεί. 

Η επώνυμη καταγγελία που αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα candiadoc ξεπερνάει σε μπατσάδικη βαρβαρότητα όλα τα σχετικά περιστατικά που παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες.
Ενας πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, φεύγοντας την Δευτέρα το απόγευμα από την δουλειά του, είχε μια απίστευτη περιπέτεια.

Τον συνάντησαν δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σε περιοχή του Ηρακλείου της Κρήτης. Τον θεώρησαν αλλοδαπό και του φώναξαν: “Πακιστανέ σταμάτα”!
Εκείνος δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι δεν απευθύνονταν σ’ αυτόν, αλλά αμέσως μετά οι άνδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν πλάι του φωνάζοντας “Πακιστανέ κάνε στην άκρη αλλιώς θα σε γκρεμίσουμε”!

Στην συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του πέρασαν χειροπέδες και τον ξαναχτύπησαν ενώ ήταν πεσμένος. Ανάλογη αγριότητα έδειξαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και στο ΑΤ Μαλεβιζίου, όπου τον μετέφεραν, τον έγδυσαν, τον χτύπησαν στα γεννητικά όργανα και τον απείλησαν, όταν τους είπε ότι θα τους μηνύσει, ότι “θα τον βρουν έξω”!

Παράλληλα προσπάθησαν να του φορτώσουν ως… “όπλο” ένα ψαλίδι.

Ο πολίτης, θύμα της αγριότητας των συγκεκριμένων αστυνομικών (κατονομάζει τον έναν), παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα αποτελέσματα της αστυνομικής “περιποίησης”…

Και το αποτέλεσμα όπως το περιγράφει το θύμα της μπατσάδικης αλητείας και ψυχανωμαλίας:  «Όσο με είχαν στα κρατητήρια έψαχναν να βρουν αν έχω απασχολήσει τις αρχές. Όταν τους είπαν ότι είμαι καθαρός, άκουσα να λένε “τι θα γράψουμε για να τον κρατήσουμε μέσα”. Τότε άρχισαν να γράφουν για απείθεια, αντίσταση κατά τής αρχής, απειλές και για παράβαση του νόμου περί όπλων (το όπλο που μου χρεώνουν είναι το ψαλιδάκι για τα υφάσματα που πήραν από το μηχανάκι και το έβαλαν στο τσαντάκι μου)…»

Υποθέτουμε ότι ο πολιτικός προϊστάμενος των μπάτσων θα συστήσει τον θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας να απευθυνθεί στην επιτροπή Αλιβιζάτου να καταγγείλει την περιπέτεια του.
Την εύρεση του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, να την αναθέσουμε στην Νικολούλη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *