Η εκκλησία του μίσους και του θανάτου χαρίζει πολεμικό εξοπλισμό στο στρατό

Πηγή: Του Άρη Χατζηστεφάνου – info-war.gr

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αναμένεται να γνωρίσει μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία του, η ελληνική εκκλησία αποφάσισε να χαρίσει στρατιωτικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα θερμικές κάμερες νυχτερινής σκοπεύσεως στις ένοπλες δυνάμεις.

Όπως διαβάζουμε στο News247 «πρόκειται για συστήματα που μπορούν να παρατηρήσουν και να ανιχνεύσουν άρμα μάχης στα 5 χλμ, κίνηση ανθρώπου στα 2,5 χλμ, ενώ στο 1 χλμ μπορεί να γίνει και αναγνώριση προσώπου».

Οι κάμερες δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τον εντοπισμό μεταναστών και προσφύγων που ξεφεύγουν από πολεμικές συγκρούσεις και ζητούν καταφύγιο για τις οικογένειές τους. Η εκκλησία συνδράμει το έργο ενός κράτους το οποίο αποδεδειγμένα καταπατά το διεθνές δίκαιο στερώντας σε κυνηγημένους ανθρώπους το δικαίωμα αίτησης ασύλου και επαναπροωθώντας τους πίσω στους διώκτες τους.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι κάμερες φαίνεται να είναι τύπου THERMIS LR τις οποίες προμηθεύει η εταιρεία Τheon Sensors. Μεταξύ άλλων η Theon συνεργάζεται με τις ένοπλες δυνάμεις της χούντας της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και υπογράμμισε ότι ο σύνδεσμος της Εκκλησίας με τις ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ παλιός (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Αφού βέβαια η εκκλησία ξεκίνησε τις χορηγίες στρατιωτικού εξοπλισμού γιατί δεν δίνει κανένα σοβαρό όπλο να πολυβολούν τους μετανάστες στα σύνορα; Έτσι και αλλιώς τη σχέση της με τα διδάγματα του χριστιανισμού την έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, από τότε που μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις real estate της Ευρώπης.

Αντί επιλόγου μερικοί στίχοι από το Masters of War του Μπομπ Ντίλαν για αυτούς που προσφέρουν τα όπλα στους στρατούς.

Like Judas of old
You lie and deceive
You fasten all the triggers
For the others to fire
Then you set back and watch
While the death count gets higher
You hide in your mansion
While the young people’s blood
Flows out of their bodies
And is buried in the mud

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgiveness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul

Αnd I hope that you die
And your death will come soon
I will follow your casket
By the pale afternoon
And I’ll watch while you’re lowered
Down to your deathbed
And I’ll stand over your grave
‘Til I’m sure that you’re dead

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *