Καπιταλιστικός αχταρμάς με κορονοϊό.

Γράφει ο mitsos 175

Σήμερα θα συνδυάσουμε εξωτερικές και εσωτερικές ειδήσεις, ώστε να κάνουμε ένα ωραιότατο αχταρμά.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στην 35χρονη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Στην ίδια στιγμή στις ΗΠΑ η κατηγορία του μπάτσου που είχε το γόνατό του στην καρωτίδα του Τζορτζ Φλόιντ είναι ανθρωποκτονία χωρίς καμία πρόθεση! Στην αρχή των κινητοποιήσεων ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια!
Κι αν δεν αντιδρούσε ο κόσμος, θα ήταν ελεύθερος να στραγγαλίζει σαδιστικά αφροαμερικανούς.

Ένα άλλο καθίκι μπάτσος – συνεργός στο φόνο αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 750.000 $. Που διάολο τα βρήκε;
Εκεί που τα βρήκε κι ο Φουρθιώτης. Για φιάσκο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν με το πρόσχημα της καμπάνιας για τον κορονοϊό.

Δεν είναι φιάσκο το σκάνδαλορεφορμιστές μου. Οι γαλάζιοι απατεώνες έκαναν αυτό που ήθελαν: Λεηλασία του Δημοσίου χρήματος. Έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν. Τα λαμόγια της ΝΔ το λένε Sex SS strory γιατί φασίστες πηδάνε και δέρνουν ανενόχλητοι, κι όχι success story που μεταφράζουν λάθος τα σκοιλ ελληκικού, τα οποία λοιμώχθηκαν.

Ο Μακρόν δεν παραιτείται, όσα εγκλήματα και να κάνει. Ούτε ο Τραμπ. Παράδειγμα και των δυο ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις.

Δεν είναι το ίδιο το πάρτι στη Μύκονο με την παρτούζα μπροστά στο μαρμαρωμένο βασιλιά, που μαρμάρωσε από αυτά που είδε, μας είπε ο υπουργός καναλιών και πασών των παπαριών.

Αν η μαλακία ήταν κέντημα θα είχε κάνει τεράστια προίκα λένε οι Αναρχικοί για τον Άδωνι.
Συν τα νανοβιονικά, είναι περιζήτητος.

“Εμείς δεν πίνουμε από το ποτήρι του άλλου, όπως έκαναν στη Μύκονο”. Όχι, πίνετε από ένα ποτήρι και γλείφετε τα σάλια αγνώστων από ένα κουτάλι στην Εκκλησία. Που για να πιω ποτό από ξένο ποτήρι, πρέπει να είναι πολύ γνωστή. Η Καλλιόπη πχ ήπιε από το ποτήρι μου, για να μάθει τα μυστικά μου. Δεν τα έμαθε ακόμα, ευτυχώς.

“Εγώ δε χορεύω ημίγυμνος στην μπάρα” συνέχισε ο Άδωνις. Όσοι πιστεύουν, δοξάζουν το Θεό γι αυτό! Μην το κάνεις, ποτέ μα ποτέ! Όσο για τον ιό μεταδίδεται με σταγονίδια. Στη μπάρα μόνος σου κινδυνεύεις λιγότερο, από όταν βγάζεις φωτογραφία με τον άλλο δίπλα σου.

Ευρωπαϊκή ένωση: Μπορεί εμείς να είμαστε άρρωστοι, αλλά εσείς θα είστε άστεγοι. Κατάργηση της προστασίας της α’ κατοικίας από τα τέλη του Ιουλίου.
Αυτό και το σκάνδαλο με το πλιάτσικο στα ΜΜΕ έπρεπε να είναι πρώτη είδηση. Αλλά το περνάνε όπως πέρασαν οι Τούρκοι τα όπλα στη Λιβύη: Κρυφά, με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που χαντάκωσε το Χαφτάρ. Παρακαλεί τώρα για εκεχειρία. Όταν είχε το πάνω χέρι, άκουγε τον Κούλη και χαντακώθηκε. “Θα σε στηρίζω” του είπε και έκανε ότι στους πρώην εργαζόμενους. Τον έριξε στο γκρεμό.

-20% ο μισθός. Ο φίλος του ο στρατάρχης έπαθε χειρότεραΈχασε όλο σχεδόν το στρατό του. Τα αυγά και τα πασχάλια. Κι ο Σουλτάνος σώθηκε, γιατί οι Τούρκοι ξέχασαν τι έπαθαν από τον ιό. Αυτόν που δεν τους κόλλαγε γιατί δήθεν είχαν σούπερ DNA. Κι έτρωγαν σκόρδο. Όχι μόνο αρρώστησαν, βρωμάει και το στόμα τους.

Βέβαια τη μπόχα του Χαρδαλιά δεν την έχει κανείς. Μια κοπέλα τον πλησίασε και του πέταξε νερό, να φύγει η ποδαρίλα.
Χαρδαλιά, σήμερα αισθάνομαι πολύ άρρωστος. Μπογδάνος και θέλω να καρφώσω. Δυο μαθητές παίζανε μπουγέλα στο Σχολείο. Θα στείλεις μπάτσους να τους βάλουν χειροπέδες;
Πάντως αποστάσεις κρατούσαν. Όταν πλησίαζε ο ένας, ο άλλος έτρεχε. Μη φάνε 20.000 πρόστιμο για κάτι που δεν έκαναν.

“Μας κλείνουν δυο μήνες” λέγαν στη Μύκονο. 3000 μαύρα η είσοδος στην βίλα για πάρτι οργίων2.000 παίρνει η τσατσά και 1.000 ο νταβάς πολιτικός, που έστειλε τους μπάτσους να κλείσουν τους νόμιμους ανταγωνιστές.

Ξυπνάτε ρε! Σας πηδάνε! Και σας κολλάνε και ιό. Όχι μόνο κορονοϊό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *