Λογικό να κάνουμε δεύτερο lockdown

Συμφωνώ να κάνουμε δεύτερο lockdown αν συνεχιστεί η έξαρση των κρουσμάτων. Είναι η πιο ορθολογική επιλογή γιατί:

Óå áõôÞí ôçí äéáöïñåôéêÞ ÁíÜóôáóç,Ýìåéíáí üëïé óðßôé,üìùò êáíåßò äåí Ýìåéíå ìüíïò ôïõ.Ìå ôï ðïõ áêïýóôçêå áðü ôá ìáãÜöùíá ôçò åêêëçóéáò ôï ×ñéóôüò ÁíÝóôç,üëïò ï êüóìïò ìå êåñéÜ âãÞêå óôï ìðáëêïíé ôïõ óðéôéïý ôïõ.Óôéãìéüôõðá áðü ôï ÐáãêñÜôé, ÊõñéáêÞ 19 Áðñéëßïõ 2020
  • Είναι πιο λογικό το lockdown από το να απαγορευτεί η θεία κοινωνία με το ίδιο κουταλάκι για να μην ανταλλάσσεται σάλιο την ώρα που απαγορεύονται οι χειραψίες.
  • Είναι πιο λογικό το lockdown από τα να μειωθεί ο πληθυσμός στα προσφυγικά στρατόπεδα στα νησιά για να μην υπάρχει συνωστισμός.
    -Είναι πιο λογικό το lockdown από τα προσληφθούν εκπαιδευτικοί για να μην είναι τόσο πολλά παιδιά στις τάξεις.
  • Είναι πιο λογικό το lockdown από το να αυξηθούν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ για να μη στοιβάζονται οι άνθρωποι σαν τις σαρδέλες.
  • Είναι πιο λογικό το Lockdown από το να υπάρξουν έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις για να μη γίνονται χώροι δουλειάς εστίες υπερμετάδοσης.
  • Είναι πιο λογικό το lockdown από το να ανοίξουν περισσότερες ΜΕΘ για να μην έχει αρχίσει να ζορίζεται το ΕΣΥ με 79 διασωληνωμένους.
  • Είναι πιο λογικό το lockdown από το να έχουν γίνει στοιχειώδεις έλεγχοι στην εστίαση και τον τουρισμό τον Ιούνιο και στις αρχές του Ιούλη για να τηρηθούν τα μέτρα.

Γενικά είναι πιο λογικό να κάνεις αυτό που σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε, και θα το είχες αποφύγει αν είχες κάνει όσα έπρεπε -και μπορούσες να τα κάνεις γιατί είχες και το χρόνο και τα χρήματα.

Πηγή: Γιάννης Αλμπάνης – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *