Ομορφος κόσμος ηθικός…


Πρέπει να τα έχει πάρει χοντρά στο κρανίο ο Κουρής και τα χώνει άγρια στον Αλαφούζο γιατί η «Καθημερινή» είχε βάλει στο στόχαστρο της τον Κεφαλλονίτη εκδότη γράφοντας:
«Ο Ελληνας φορολογούμενος εξοργίζεται όταν καλείται να πληρώσει παραπάνω φόρους και την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός χαρίζει εκατομμύρια σε ένα εκδότη (σημ, δικιά μας: υπονοούσε τον Κουρή και την υπόθεση που έχουμε σχολιάσει εδώ) για να εξασφαλίσει την πρωτοσέλιδη υποστήριξη μιας φυλλάδας».

Μαινόμενος λοιπόν ο Κουρής (για τον βίο και την πολιτεία των Κουρήδων έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ, για να ξέρουμε για ποιους τύπους μιλάμε), γράφει σήμερα στην φυλλάδα του σημεία και τέρατα ενάντια στο Αλαφουζέικο:
«Ναρκωτικά, όπλα, λαθρομετανάστες, πουτάνες Ρωσίδες, κουβάλαγε με το .. πυραυλοκίνητο κότερο του, ο απατεώνας εκδότης-εφοπλιστής που τον έπιασε στα πράσα το λιμενικό, κύριε υπουργέ της Εμπορικής Ναυτιλίας…».

Αυτά είναι πράγματα που τα ακούμε για πρώτη φορά.
(Απ’ ότι ξέρουμε μόνο για λαθρεμπόριο πετρελαίου είχε δικαστικά ντράβαλα ο Αλαφούζος).

Αν δεν είμαστε εντελώς χώρα-μπουρδέλο κάποιος εισαγγελέας πρέπει να μας πει αν αυτά που γράφει στην φυλλάδα του ο Κουρής ισχύουν (και γιατί δεν είχαν γνωστοποιηθεί όταν συνέβησαν) ή διαφορετικά ο Αλαφούζος να τον μηνύσει σαν συκοφάντη.

Επίλογος: Όμορφος, κόσμος, ηθικός, εκδοτικο-δημοσιογραφικά πλασμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *