Ξεσάλωσαν οι υπερασπιστές των νεοναζιστών

«Εμπεριστατωμένη» και «νομική άρτια» χαρακτηρίζουν την πρόταση της εισαγγελέα Αδαμαντίας Οικονόμου, οι υπερασπιστές των νεοναζιστών, που άρχισαν να αγορεύουν στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ζητώντας ανασταλτικό αποτέλεσμα για τις εφέσεις των πελατών τους. Δηλαδή να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Ολοι επαναλαμβάνουν μονότονα τον εισαγγελικό ισχυρισμό, ότι οι χρυσαυγίτες θα υποστούν υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη αν οδηγηθούν στις φυλακές!

Ορισμένοι απ’ αυτούς προχωρούν και σε προκλητικές τοποθετήσεις, που δείχνουν τι πρόκειται να συμβεί έτσι και οι νεοναζιστές δεν οδηγηθούν όλοι στη φυλακή.

Η Μάρκου, συνήγορος υπεράσπισης του Αγγου, μίλησε για «δικαστική πλάνη»! (Θυμίζουμε ότι ο Αγγος ήταν αυτός που εντόπισε τον Παύλο Φύσσα στην καφετέρια «Κοράλι», ειδοποίησε τον Καζαντζόγλου, αυτός τον Πατέλη και αυτός τον Λαγό, για να πάρει ο τελευταίος την εντολή από τον φίρερ να οργανωθεί η δολοφονική επίθεση κατά του προγραμμένου από τη ναζιστική συμμορία αντιφασίστα μουσικού).

Ο συνήγορος του Παναγιώταρου, Π. Κάσσης (η σύζυγός του έχει κατέβει δυο φορές υποψήφια με τη ΧΑ στον Πειραιά το 2019), είπε μεταξύ των άλλων πως αν συναντά σε δικαστήρια δικηγόρους (εννοούσε της πολιτικής αγωγής) να ζητούν για εντολείς τους αυτά που πρότεινε η εισαγγελέας για τους χρυσαυγίτες, θα τους φτύνει! Ταυτίζει, δηλαδή, τους εγκληματίες μιας νεοναζιστικής συμμορίας, που είχαν οργανωμένη και στοχευμένη δολοφονική δράση, με πολίτες που μπορεί να διέπραξαν κάποιο αδίκημα και για τους οποίους οι συνήγοροί τους ζητούν ελαφρυντικά ή ανασταλτικό στην έφεση.

Ο συνήγορος του δολοφόνου του Σαχζάτ Λουκμάν, Αντ. Φούσας, στέλεχος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αγορεύοντας για τα ελαφρυντικά είχε πει ότι ο πελάτης του είχε… «μια περιπέτεια», σήμερα είπε πως το μόνο που έχει σε βάρος του ο πελάτης του είναι… «μια εμπλοκή»!

Υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας (και τη νοημοσύνη του δικαστηρίου), ισχυρίζονται ότι η ΧΑ δεν υφίσταται, ότι έκλεισε τα γραφεία της και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος οι καταδικασθέντες νεοναζιστές να τελέσουν νέα αδικήματα! Προτείνουν δε έμμεσα στο δικαστήριο να τους θέσει περιοριστικούς όρους, τους οποίους είχαν και μέχρι τη δίκη και τους τήρησαν.

Από πού ν’ αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς;

  • Από την πορεία που έκαναν οι χρυσαυγίτες στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας από τα γραφεία τους, στην πρόσοψη των οποίων έχουν κρεμάσει τεράστιο πανό που γράφει «ΔΕ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ»;
  • Από τις δηλώσεις του φίρερ Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και του Λαγού (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι τρία τα νεοναζιστικά μορφώματα πλέον), που εμφανίζονται αμετανόητοι και ισχυρίζονται ότι είναι θύματα πολιτικής σκευωρίας, ενώ δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα συνεχίσουν και μέσα από τη φυλακή και ότι θα ξαναγίνουν μεγάλοι και τρανοί;
  • Από τη νέα ιστοσελίδα που έφτιαξε ο Μιχαλολιάκος, δηλώνοντας ότι η ΧΑ δεν τελειώνει; Σήμερα, σε προσωπική του ανάρτηση στη νεοναζιστική ιστοσελίδα δηλώνει: «Δηλώνω υπερήφανος για τις Ιδέες μου, για τις οποίες αγωνίστηκα από ηλικίας 15 ετών, από το 1972, επί 48 ολόκληρα χρόνια». Δηλώνει περήφανος για τον εθνικοσοσιαλισμό, δηλαδή.
  • ‘Η μήπως χρειάζεται να θυμίσουμε ότι, έχοντας αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, οι νεοναζιστές οργάνωναν προκλήσεις μέσα στην ίδια τη Βουλή;

Καμιά Χρυσή Αυγή δεν έπαψε να υφίσταται. Αντίθετα, έχουμε ήδη τρία νεοναζιστικά μορφώματα, με τις ιστοσελίδες τους και τα γραφεία τους.

Στηριζόμενοι στην πρόταση της εισαγγελέα, οι νεοναζιστές ζητούν μέσω των υπερασπιστών τους να καταστεί κενό γράμμα η καταδίκη τους για ένταξη (και διεύθυνση για εφτά από δαύτους) σε εγκληματική οργάνωση, κίνητρο της εγκληματικής δράσης της οποίας υπήρξε ο εθνικοσοσιαλισμός. Αμα τους αναγνωριστεί αυτό, τότε θα στήσουν τρελό χορό, παριστάνοντας ακόμα πιο πολύ τα θύματα, με στόχο να «ρίξουν» την καταδίκη για εγκληματική οργάνωση στη δίκη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Μία απάντηση στο “Ξεσάλωσαν οι υπερασπιστές των νεοναζιστών”

  1. Δεν ξεμπερδεψαμε καθολου με την ΧΑ….ισα ισα πιστευω το αντιθετο.Ολα αυτα τα τερατα εχουν ακομη υπερασπιστες και οπαδους.Οσοι γνωριζουν,αναφερω καποιους συλλογους υποτιθεται εφεδρων με κοινωνικο προσωπειο που ειναι πυρηνες ανασυγκροτησης ΧΑ.Ας προσεξουμε λοιπον γιατι δεν τελειωσαμε καθολου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *