«Χρυσαυγίτης» αστυνομικός συνόδευσε τους ναζί στη φυλακή

Το βασικό σύνθημα που χρησιμοποιούσε η Χρυσή Αυγή στις συγκεντρώσεις της αλλά και στην αρχική σελίδα του site της, έφερε στο κράνος του άντρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση μεταφοράς των καταδικασθέντων, ναζί, εγκληματιών στη φυλακή..

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Μάριος Λώλος, το σύνθημα είναι γραμμένο με τη γνωστή αρχαοιπρεπή γραμματοσειρά που χρησιμποοιούν συχνά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο αστυνομικός βρισκόταν κοντά στην οικογένεια του Νίκου Μχαλολιάκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Η φράση «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος» αποτελεί το βασικό μήνυμα της εγκληματικής οργάνωσης στην πρώτη σελίδα του site της. Παράλληλα αποτελούσε και το κεντρικό σύνθημα στα βίντεο που ανάρτησε η οργάνωση μετά τη συγκέντρωση για τα Ίμια to 2017, όταν χιλιάδες υποστηρικτές κρατούσαν αναμμένες δάδες αναπαριστώντας τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Χίτλερ στη Νυρεμβέργη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επί υπουργείας του οποίου παρατηρήθηκε η σημαντικότερη διείσδυση ναζιστικών στοιχείων στην ΕΛ.ΑΣ, εξακολουθεί να φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την παρουσία ναζιστικών στοιχείων στην ελληνική αστυνομία.

Σε συνδυασμό με την πολιτική προϊστορία του υπουργού αλλά και τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας που διέθετε η Νέα Δημοκρατία με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, το γεγονός ότι ο εγκληματίας Χρήστος Παπάς παραμένει ασύλληπτος μοιάζει όλο και λιγότερο με «λάθος».

Πηγή: Αρης Χατζηστεφάνου – info-war.gr

Υ.Γ και μια ακόμη φωτογραφία από το πρακτορείο Eurokinisi με τον αστυνομικό να στέκεται δίπλα στην οικογένεια του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *