Καμπαγιάννης: Ο Χρυσοχοΐδης ή ακατάλληλος είναι ή εμπλεκόμενος

Για εξευτελισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και προσωπικές ευθύνες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κάνει λόγο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης. 

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει χρέος εντός των επόμενων ωρών – όχι ημερών ούτε μηνών – να φέρει τον Παππά μπροστά στον εισαγγελέα έκτισης ποινών», ανέφερε ο δικηγόρος σε δηλώσεις του «Στο Κόκκινο». «Η “εξαφάνιση” του χιτλερικού κατακαθιού εξευτελίζει πλήρως την Ελληνική Αστυνομία. […] Αν δεν το πράξει είναι είτε παντελώς ακατάλληλος είτε εμπλεκόμενος και οφείλει να παραιτηθεί άμεσα».  

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης απευθύνθηκε και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας: «κύριε Χρυσοχοΐδη είχατε μία δουλειά να κάνετε. Γνωρίζατε ότι το δικαστήριο θα έβγαζε απόφαση στις 7 Οκτωβρίου, ότι θα υπήρχε χρονική απόσταση ανάμεσα στην απόφαση και τις αναστολές και υποτίθεται ότι φρουρούσατε τα σπίτια των κατηγορουμένων. Έβγαιναν συνδικαλιστές της αστυνομίας, όπως ο ανεκδιήγητος Μπαλάσκας και χλεύαζαν ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τους ξεφύγουν. Τώρα λοιπόν γελοιοποιείται η Αστυνομία, γελοιοποιείται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γελοιοποιείται η κυβέρνηση». 

«Το μητρώο του κ. Χρυσοχοΐδη είναι λερωμένο από τη φυγοδικία του Περίανδρου», υπογράμμισε επίσης ο Θανάσης Καμπαγιάννης, αποκαλύπτοντας ότι από την ανάγνωση του σκληρού δίσκου του Χρήστου Παππά προέκυψε ότι ο Περίανδρος ήταν προσκεκλημένος στο γάμο του, με θέση στο τραπέζι και μπομπονιέρα άρα η Αστυνομία που υποτίθεται τον έψαχνε μπορούσε άνετα να τον βρει. 

«Μείζον θέμα προκύπτει και για την εισαγγελέα κ. Οικονόμου, που εισηγήθηκε και υποστήριξε με πάθος τις αναστολές», κατέληξε ο Θανάσης Καμπαγιάννης, «διότι σημερινό ρεπορτάζ της Καθημερινής αποκαλύπτει ότι η Αστυνομία γνώριζε από τις 7 Οκτωβρίου (!!!!) ότι ο Παππάς δεν βρίσκεται σπίτι του, έχει φύγει. Είτε η Αστυνομία δεν ενημέρωσε ως όφειλε την Εισαγγελεία είτε η κυρία Οικονόμου γνώριζε ότι ο Παππάς έχει φύγει και παρόλα αυτά έδινε τη μάχη της αναστολής». 

Πηγή: tvxs

Μία απάντηση στο “Καμπαγιάννης: Ο Χρυσοχοΐδης ή ακατάλληλος είναι ή εμπλεκόμενος”

  1. Μιχ. Χρυσοχοϊδης – ΓΚΑΦΑ …. 3 στα 3 !!! / ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

    από παρέμβαση Μιχ. Χρυσοχοϊδη στην Βουλή…

    1. Για την αντιφασιστική πορεία στο εφετείο είδε σε βίντεο…. ακόμα τις 150 μολότοφ και ότι άρχισαν τα επεισόδια από τους διαδηλωτές… φαίνεται η καραντίνα στο σπίτι του έχει επηρεάσει και την όραση του !!!

    2. Για τον 14χρονο που συνελήφθη στην μαθητική πορεία “έβγαλε” απόφαση ότι πέταξε μολότοφ, και δήλωσε ότι δεν κοιμήθηκε στο πάτωμα αλλά…. σε λουξ δωμάτιο και σε κρεβάτι στην ΓΑΔΑ … ας μην τρέχει τόσο γρήγορα μιας και το δικαστήριο θα “αποδείξει” την αλήθεια…

    3. Για τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Παππά, φταίει ότι δεν κοιμόντανε στο σπίτι του… καλά οι “προστάτες” του πολίτη δεν μπορούσαν να κάνουν μπανιστήρι εκεί που ξενοκοιμότανε….

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *