Θου Βου. Μυστικοί επιβάτες 007

Προτείνω να μην παίρνουμε πια τίποτα στα σοβαρά.
Όπως δεν πήραμε στα σοβαρά κάποιον που επικαλέστηκε την παρουσία εξωγήινων στον Υμηττό και μάλιστα από το βήμα της Βουλής και τον κάναμε πρωθυπουργό.
Και τον άλλο που πουλάει original επιστολές του Ιησού κι αντί να τον στείλουμε στη μπουζού ή στο Δαφνί, τον στείλαμε κι αυτόν στη Βουλή.

Και στον αναγραμματισμό του Οχι σε Ναι, νιώσαμε ολίγον μαλάκες αλλά το ξεπεράσαμε.
Όπως τους τηλεπλασιέδες τους κάναμε υπουργούς, το Μπογδανισμό φιλοσοφία, τους ξεπουλητάδες του τόπου τους λέμε σωτήρες, τα μπουκωμένα καφρίδια και όσα λήγουν σε -ίδια τα λέμε δημοσιογράφους ή επενδυτές, τους Οστρογότθους ούγκανους προστάτες του πολίτη, την πανδημία εργαλείο, να μας γλεντήσουμε και μ’ αυτό.

“Μυστικοί επιβάτες” στα μεσα μαζικης μεταφοράς!!! Η φαντασια στην εξουσια!
Χωρίς καπαρντινα και μαύρο γυαλί, θα κρυφακούνε την ευτυχία μας ή τη διαμαρτυρία μας, καθώς θα διασχίζουμε τις μεγάλες λεωφόρους του μέλλοντός μας και θα δίνουνε ραπόρτο στους “ειδίκούς” και οι ειδικοί θα επιλαμβάνονται ώστε να μην υπάρχει πια διαμαρτυρία, παρά μόνον ευτυχία.

Ο Ιζνογκουντ, που λεει κι ενας φίλος, μέγας βεζύρης του χαλιφάτου, επιστρατεύει, μαθητευόμενους μάγους, ούγκανα, ρουφιανάκους και Θου Βου για τη μακροημέρευση της εξουσίας του.
Γέλιο, μέχρι δακρύων!

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου -f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *