Παραστρατιωτικές φασιστικές ομάδες “περιφρουρούν” το έργο του νεοναζί Ευρύτου

Παρακρατικοί φασίστες, μέλη ένοπλης παραστρατιωτικής οργάνωσης που είχε παρελάσει στην πόλη μας με πρόσκληση του Κωσταντάτου, φυλάνε τώρα την κακοτεχνία του γνωστού νεοναζί Εύρυτου στη λεωφόρο Κύπρου.

? Μάλιστα επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους (15 και 17 ετών) την ώρα που κατέβαιναν από το λεωφορείο, προσποιούμενοι μάλιστα τους αστυνομικούς και ο ένας εξ αυτών ξυλοκόπησε το ένα παιδί! Τα παιδιά με τον πατέρα τους κατήγγειλαν το περιστατικό και συνελήφθη ένας 50χρονος μέλος της παραστρατιωτικής οργάνωσης ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

?Στους δρόμους μας, στις γειτονιές μας, διεκδικούμε τα παιδιά να τριγυρνάνε ελεύθερα, χωρίς το φόβο να δεχτούν επίθεση από παραστρατιωτικούς ναζί μεσήλικες. Το συγκεκριμένο έργο είχαμε τονίσει απ’ την αρχή ότι δεν έχει θέση στην πόλη μας!

?Ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του μίλαγαν για έναν καλλιτέχνη που δεν έχει σχέση με την άκρα δεξιά, παρά τις αποδείξεις για το αντίθετο που κυκλοφόρησαν αμέσως. Τώρα βλέπουμε να φυλάνε το έργο του φασίστες-παραστρατιωτικοί. Έλεγαν για ένα έργο που ενώνει τους πάντες εκτός από τους “εθνομηδενιστές” φωτογραφίζοντάς μας. Όπως φάνηκε η εθνική ενόητα που θέλουνε επιβάλλεται με εθνικιστικό κιτς και όρους συμμορίας.

❌ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ, όποιοι γουστάρουν τον Ευρυτο, δέχονται να γίνει η γειτονιά μας φωλιά για τους διάφορους ακροδεξιούς εγκληματίες και είναι συνένοχοι γι αυτή την κατάσταση.

✊Εμείς απ’ την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ξεβρωμίσει η περιοχή από τους φασίστες και τα αφεντικά τους.

Πηγή: Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *