Η απόλυτη ξεφτίλα του Πρετεντεράκου και το μεγαλειώδης φιάσκο της ΕΛΑΣ

Είναι από τις στιγμές που το απολαμβάνεις. Το να γίνονται δημοσίως “ρόμπες ξεκούμπωτες”, του θα ‘λεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος- ένας “έγκυρος” δημοσιογράφος και τα αστροπελέκια του Χρυσοχοϊδη είναι μια διασκέδαση που την ευχαριστιέσαι και μάλιστα χωρίς τίμημα.

Ο δημοσιοκάφρος, λοιπόν του Μαρινάκη, Πρετεντέρης, πήρε το δελτίο τύπου της ασφάλειας, το “έντυσε” με πιασιάρικες κορώνες και μας το σερβίρισε μέσα από την στήλη του στο “Βήμα”. 
Κι αυτό για να εξυμνήσει την μεγάλη επιτυχία των μπάτσων οι οποίοι συνέλαβαν τον κατά Πρετεντέρη “αρχηγό των ανταρτών” και τους υπολοίπους, οι οποίοι πρωτοστατούν σε “ένα σχέδιο γενικής αναταραχής ώστε να κλονιστεί η κυβέρνηση” και συμμετείχαν στα πρόσφατα γεγονότα της Νέας Σμύρνης τα οποία  “παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός αστυνομικού”.

Και μόλις στέγνωσε το μελάνι των γραφομένων του Πρετεντεράκου, έρχεται η αποκάλυψη που κάνει ρόμπα τον γραφιά του Μαρινάκη και αποκαλύπτει άλλο ένα τεράστιο φιάσκο των ένστολων υφισταμένων του Χρυσοχουντίδη!
Προβάλει σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο αποδεικνύει ότι ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος ως ο πρωταγωνιστής της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, (σημ: αναφερόταν στα ΜΜΕ ως «Ινδιάνος») την Τρίτη 9 Μάρτη, κατά τον επίμαχο χρόνο που γινόταν τα επεισόδια, βρισκόταν στην Δ. Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη!.

Και καλά το ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί και να τιμωρηθεί κανένας για την περιπέτεια και άδικη προφυλάκιση του 30χρονου. (Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι είχε να βιώσει το παλικάρι αν δεν υπήρχε το βίντεο που κάνει συντρίμμια το μπατσάδικο αφήγημα-παραμύθι)
Και εντάξει, ο Πρετεντέρης δεν έχει την παραμικρή τσίπα επάνω του για να απολογηθεί για τις παπαριές του. 


Ο Χρυσοχοϊδης όμως που έχει την πολιτική ευθύνη για όλα αυτά, ακόμα μια φορά θα μας δείξει πόσο πολιτικό παχύδερμο είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *