Αυτή εδώ η τύπισσα.

Αυτή η τύπισσα που όλους τους ξεπλένει, που πάντα στέκεται στο πλάι των θυτών, αυτή που πάντα περπατά πάνω στους νεκρούς μας, αυτή εδώ η τύπισσα είπε σήμερα στην εκπομπή της για τον Ιάσονα «Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα».

Αυτή εδώ η ίδια τύπισσα που έκανε γκάλοπ για τον Ζακ κι αναρωτήθηκε αν αντέδρασε καλά ο κοσμηματοπώλης, αυτή εδώ η ίδια τύπισσα που είπε για τον παιδοβιαστή Λιγνάδη πως έχει το ύφος του φόβου και της απόγνωσης, που δεν άκουσε ποτέ τους λυγμούς των θυμάτων, αυτή εδώ η τύπισσα έπιασε στο στόμα της τον Ιάσονα.

Αυτή η τύπισσα άφησε να εννοηθεί πως έφταιξε κι ο Ιάσονας, πως είχε μερίδιο ευθύνης. Αυτή εδώ η τύπισσα μιλά για τον Ιάσονα. Τον Ιάσονα που έδωσε τα πάντα μέσα από τον θάνατό του. Τον Ιάσονα που χάρισε ζωή.Τον Ιάσονα που τα όργανα του μοιράστηκαν. Τον Ιάσονα που δόθηκε, σκορπίστηκε, χαρίστηκε ολάκερος.Τον Ιάσονα που πρόσφερε μέχρι και το δέρμα του. Το δέρμα του στους εγκαυματίες.

Αυτή εδώ η ντροπή της ανθρωπότητας μίλησε για την καρδιά και το ήπαρ και τα μάτια και τους πνεύμονες και το μεταξωτό δέρμα του Ιάσονα. Μην γίνεις ποτέ σαν αυτήν την τύπισσα. Γίνε σαν εκείνη, εκείνον που συμπληρώνει ένα σπουδαίο χαρτί που γράφει “Δωρητής οργάνων”.

Πηγή: Γιάννα Κούκα – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *