Φυλάξτε τα πόμολα

Με αυτές τις αβρότητες απαντούν τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ της χώρας στην τραγική κατάσταση. «Σε κάθε νοσοκομείο, δεκάδες ασθενείς με κορονοϊό είναι συνδεδεμένοι με συσκευή υψηλής ροής οξυγόνου που πολλοί εξ αυτών θα χρειασθούν διασωλήνωση τις επόμενες ώρες, ενώ κλίνες ΜΕΘ δεν υπάρχουν» προειδοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, η ομοσπονδία των εργαζόμενων στο ΕΣΥ, και μίλησε για την πιο τραγική μέρα από την αρχή της πανδημίας.

Παράλληλα η κυβέρνηση παραγγέλνει αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον πληθυσμό αλλά οι εταιρείες που πέρασαν στον διαγωνισμό φαίνεται ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν όλη την ποσότητα.
Την ίδια ώρα τραγική είναι η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα. Στο Μαξίμου πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να τοποθετήσουν πλάι στο εθνόσημο μια μασέλα ως ίδιον της κυβέρνησης των «αρίστων». Μόνο τα πόμολα δεν έχουν αφήσει.

Σε έφοδο της αστυνομίας στην οικία της αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Καρδίτσας Ουρανίας Σούφλα έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση βρέθηκαν αποθηκευμένα τρόφιμα που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Σοφία Νικολάου υπέγραψε άλλη μία απευθείας ανάθεση και δίνει 140.000 ευρώ για απορρυπαντικά σε εταιρεία που εμπορεύεται ακόμη και κατοικίδια, η οποία ιδρύθηκε μόλις στις 15 του περασμένου Δεκεμβρίου. Άλλη μία σκανδαλώδης ανάθεση, και αυτή για υλικά που αφορούν καταστήματα κράτησης, από τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία, όπως έχει αποκαλύψει με σειρά δημοσιευμάτων του το Documento, έχει υπογράψει τη διάθεση κρατικών κονδυλίων ύψους άνω των 1,7 εκατ. ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Έπειτα από αυτό, ακούστε και τι έκαναν για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας τον «καθάρισε» από τις ποινικές διώξεις με τον κατάπτυστο νόμο Μητσοτάκη για τα τραπεζικά σκάνδαλα. Βγάζουν τους πάντες αθώες περιστερές και επιδιώκουν την επανεκλογή τους με την αμέριστη βοήθειά τους για να παγιώσουν τη διαφθορά ως κυβερνητική πολιτική όπως έγραψε χθες ο Κώστας Βαξεβάνης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, θα αρχίσει σήμερα η ολομέλεια της Βουλής για να ασχοληθεί με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016 και στις περίφημες καταγγελίες Καλογρίτσα. Μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει σφοδρή αντίδραση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: Θανάσης Καραμπάτσος – Documento

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *