ΕΡΤ: Το πουλί ή τον βασιλιά;

Η ΕΡΤ αποδεικνύει ότι βρίσκεται μέσα στον παλμό των γεγονότων, ότι αντιλαμβάνεται καλύτερα από κάθε άλλον τα ενδιαφέροντα του ελληνικού λαού, ότι διαθέτει αλάθητο κριτήριο όσον αφορά την ιεράρχηση των μεγάλων θεμάτων και ότι σε κάθε περίπτωση πρωτοστατεί στην ενημέρωση του πολίτη αναδεικνύοντας τα φλέγοντα ζητήματα που ενδιαφέρουν το τηλεοπτικό κοινό.

Από την ΕΡΤ, λοιπόν, από εκεί δηλαδή που είχαν κολληθεί προσφάτως κάτι «ραβασάκια» να μην μεταδίδονται πλάνα από το κορωνοτραπέζωμα του κ.Μητσοτάκη στην βεράντα στην Ικαρία, ανακοινώθηκε ότι το Σάββατο μπορείτε να πάρετε ποπ κορν (σάμαλι, μαλλί της γριάς κτλ)  και να παρακολουθήσετε ζωντανά – όχι παίζουμε – την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ: 

Την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου και τις εξελίξεις που σηματοδοτεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά και το Brexit, θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ1 με έκτακτη εκπομπή το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, στις 16:45.

Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Δημήτρης Απόκης και Μαρία Αλεξάκη, ενώ τις απόψεις τους για τα τεκταινόμενα θα καταθέσουν και ειδικοί αναλυτές.

Από τη Μεγάλη Βρετανία, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Ευδοξία Λυμπέρη θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η τελετή, η οποία θα διαφέρει από παρόμοιες που έχουν γίνει στο παρελθόν, θα γίνει σε στενό κύκλο, με ελάχιστους προσκεκλημένους.

Σχόλιο Ημεροδρόμου: Να το βάλετε και σε επανάληψη… 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *