Ο Ιάσονας κυνηγάει την Ντόρα Μπακογιάννη

Ενα video που παρουσιάστηκε στο MEGA για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή πριν από έξι εβδομάδες θύμισε την απαράδεκτη συγκάλυψη που επιχειρήθηκε τότε, για δύο 24ωρα, επειδή υπεύθυνος για το θάνατο του 23χρονου Ιάσονα ήταν ο οδηγός υπηρεσιακού αυτοκινήτου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το νέο στοιχείο είναι ότι στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα επέβαινε συνοδηγός, κάτι που είχε αποκρυβεί για προφανείς λόγους.

Στο video φαίνεται πολύ καθαρά η ευθύνη του οδηγού που έστριψε παράνομα χωρίς καν να του κάνει σήμα ο τροχονόμος της Βουλής ενώ ο άτυχος δικυκλιστής δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στο twitter έγινε πολύ έντονη συζήτηση γι αυτό το θέμα για το οποίο, και πάλι, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από τους εμπλεκόμενους, από την ασφάλεια της Βουλής, από τους επιβαίνοντες στο μοιραίο όχημα, από τη βουλευτή Χανίων της ΝΔ, από την ΕΛ.ΑΣ κοκ.

Το όνομα του οδηγού δεν έγινε ποτέ γνωστό, η ύπαρξη συνοδηγού αποσιωπήθηκε, δεν είναι γνωστό αν γίνεται κάποια έρευνα, αν ζητήθηκαν -έστω με καθυστέρηση- καταθέσεις, αν λογοδότησε ο αστυνομικός που προπηλάκισε αυτόπτη μάρτυρα, αν υπέστη κάποια κύρωση ο ανεύθυνος οδηγός, αν έστω απολογήθηκε, αν… ο,τιδήποτε.

Πηγή: Θεοδωρής Καραγιαννίδης – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *