Αβραμόπουλε το μεγαλείο σου!


Είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης.
Αλλά ο τύπος έχει … όνειρα να γίνει αρχηγός της συντηριτικής παράταξης με βλέψεις για πρωθυπουργία…

Καμαρώστε τον μέσα από ένα δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας FRANKFURTER RUNDSCHAU:

“Οποιος στο μέλλον αρρωσταίνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Από τα μέσα Δεκεμβρίου οι γιατροί θα εξετάζουν τους ασθενείς μόνο έναντι μετρητών. Οι γιατροί διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο για τα χρήματα που τους οφείλει το Δημόσιο και τα οποία φθάνουν το 1,5 δισ. ευρώ.
Αλλά και οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για τις οφειλές που έχει το Δημόσιο απέναντί τους και γι’ αυτόν το λόγο πριν από λίγο απήργησαν.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σε πολλά νοσοκομεία λείπουν τα απολύτως απαραίτητα: Αποστειρωμένα γάντια, σύριγγες και καθετήρες είναι είδη που λείπουν. Oι καταστροφικές αυτές συνθήκες ευνοούν τη διαφθορά. Ενας στους τρεις ασθενείς, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, δίνει στους γιατρούς «φακελάκι». Κατά μέσον όρο το ποσό είναι 500 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό συντομεύονται οι ατελείωτοι χρόνοι αναμονής για εξετάσεις και εγχειρήσεις.

Το χάος στα κρατικά νοσοκομεία και η διαφθορά δεν ευνοεί μόνο τους γιατρούς, αλλά και τα ιδιωτικά νοσοκομεία των οποίων ο τζίρος τα τελευταία 10 χρόνια αυξήθηκε από 574 εκατ. στα 1,8 δισ. ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *