Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτουμε για το ψευδές πόθεν έσχες του, έχει επιλέξει μια παλιά βρώμικη τακτική. Αντί να απαντάς σε αυτόν που σε φέρνει σε δύσκολη θέση, κατηγόρησε τον. Ακόμη και αν δε σε πιστέψουν, θα έχεις δημιουργήσει αμφιβολίες υπέρ σου.

Έτσι ο πρωθυπουργός (έχει σημασία ότι είναι πρωθυπουργός) έδωσε στους δημοσιογράφους, όχι τα αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητάς του, αλλά φωτογραφίες μου με τον Τσίπρα και άλλα στελέχη του Συριζα που δήθεν αποδεικνύουν τη μεροληψία μου. Αν οι φωτογραφίες κάποιου δημοσιογράφου σε κοινωνική συναναστροφή αποδεικνύουν έγκλημα, τότε οι φωτογραφίες βαθιάς φιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Νίκο Γεωργιάδη και το Χριστοφοράκο, έπρεπε να τον έχουν στείλει φυλακή.

Στα 33 χρόνια δημοσιογραφίας, είχα την τύχη να γνωρίσω και να συναναστραφώ πολλούς πολιτικούς. Αυτό δε με εμπόδισε να κάνω τη δουλειά μου. Εκτίμησα για διαφορετικούς λόγους τον Αλέξη Τσιπρα και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Για τον πατέρα Μητσοτακη, ήμουν αυτός που αποκάλυψε μια σκευωρία εναντίον του, παρότι δεν είχα καμία σχέση πολιτικά μαζί του. Όταν κάποτε με ευχαρίστησε, του είπα να μην το κάνει γιατί αν είχα βρει το αντίθετο, τότε θα δημοσίευα αυτό που θα τον κατέστρεφε. Έτσι κάνουν οι δημοσιογράφοι, ακόμη και γι αυτούς που μπορεί να τρώνε ή να πίνουν μαζί. Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, φάγαμε πολλές φορές μαζί ακόμη και σε οικογενειακές εκδηλώσεις στην Κρήτη. Αν ήταν και ο Κυριάκος εκεί , δεν το θυμάμαι. Ήταν παρόντες σημαντικοί άνθρωποι.

Στην φώτο μια αφιέρωσή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη φιλία μας. Για το γιο του η φιλία με τον πατέρα του, μάλλον είναι έγκλημα.

Πηγή: Κώστας Βαξεβάνης – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *