Αλλο οι φωτιές επί ΣΥΡΙΖΑ και άλλο επί Ν.Δ.

Καιγόταν η Σταμάτα και στον ΣΚΑΪ ακούγαμε πως ευθύνονται, μεταξύ άλλων, τα πολλά δέντρα στα δάση και τα φλεγόμενα ζωάκια που τρέχουν εδώ κι εκεί μεταφέροντας τη φωτιά. Οπως καταλαβαίνετε, στο Twitter έγινε ένας μικρός χαμός. Ενδεικτικά:

■ Στο #Ματι έφταιγε ο Συριζα στη #φωτια στη Σταμάτα σήμερα τα φλεγόμενα ζώα

■ Είναι απίστευτος ο αέρας λέει ο ΣΚΑΪ. Ενώ στο #ματι ήταν άπνοια και υπήρχε και η Δούρου που έφταιγε για όλα

■ Στον ΣΚΑΪ είπαν ότι τα φλεγόμενα ζώα ήταν καμικάζι του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι ακόμα;

■ H φωτιά χτυπάει μόνο ανασφάλιστα σπίτια ανεμβολίαστων και τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα με τον νόμο Παρασκευόπουλου…

Ευτυχώς την απάντηση για τις παραπάνω… ανοησίες την έδωσε ο Αρης Πορτοσάλτε. Respect. Ιδού, διαβάστε και σωπάστε επιτέλους όλοι σας.

«Επειδή είδα κάτι σχόλια εναντίον του ΣΚΑΙ. Οσοι τα γράφουν αυτά τα σχόλια είναι γεγονός ότι δεν έχουν δει ποτέ φωτιά στην ζωή τους και δεν έχουν δει να κάνουν ρεπορτάζ. Είναι συνειδητή προσπάθεια δυσφήμισης της δουλειάς που κάνουν συνάδελφοί μας. Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα.

Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει ότι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι παραλίες κάθονταν στο λαπτοπάκι τους και στο κινητό τους και έγραφαν ανοησίες, υβριστικές για να πουν “κοίτα ο ΣΚΑΙ”».

▶ Πυρόπληκτος στην Αχαΐα απ’ τον ΣΚΑΪ ξεγυμνώνει με μια του παρέμβαση το αφήγημα των παπαγάλων περί επιτυχημένης εκκένωσης λόγω της παρέμβασης της Πολιτικής Προστασίας. «Ποια Πολιτική Προστασία; Μόνοι μας φύγαμε, άρον άρον και δεν μας έστειλαν ούτε sms, ούτε φρόντισαν που να μείνουμε το βράδυ!». (Από το Twitter)

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “ΕφΣυν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *