Το τελευταίο κατόρθωμα του “ΘΕΟΥ Πατούλη”

Ανεξάρτητα τι άποψη έχει κάποιος για την προσωπική και πολιτική άποψη του Παύλου Πολάκη (την δική μας την έχουμε εκφράσει εδώ) δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι είναι ο μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά κάνει αντιπολίτευση κυβέρνηση. 

Στην προκειμένη περίπτωση, βάζει στο στόχαστρο τον “ΘΕΟ Πατούλη” αποδίδοντας ότι στο πρόσωπο απεικονίζεται όλη η κυβερνητική πολιτική η οποία εκτός των άλλων “δεν έχει όρια η ξεφτίλα της”. Κι όλα αυτά γιατί ο περιφερειάρχης Αττικής προέβλεψε τις πλημμύρες και αντί να δώσει εντολή να καθαριστεί κανένα φρεάτιο, επέλεξε να δώσει με ευθείας ανάθεση σε κάποια εταιρεία την έκδοση και διανομή μονόφυλλου, “έγχρωμου ενημερωτικού εντύπου”, για την ενημέρωση των “πολιτών στα μέτρα αυτοπροστασίας από πλημμύρες” με κόστος 18.000 ευρώ.

Τώρα, αν εκτυπώθηκαν και αν μοιράστηκαν τα έντυπα που προβλεπόταν στην απευθείας ανάθεση αφήστε ‘το. Ξέρουμε πώς γίνονται αυτές οι δουλειές και υποθέτουμε ότι το αντιλαμβάνεσθε κι εσείς. Οποτε αυτό ας το προσπεράσουμε, εστιαζόμενοι σε κάτι άλλο.

Κάπως υπερβολικός ο Πολάκης. Για 18 χιλιάδες ευρώπουλα κάνει έτσι. Εδώ ο γαλαντόμος -με ξένα χρήματα- Πατουλίδης,, μάλλον τσιγκουνεύτηκε.  Αν σκεφτεί κανένας ότι η εκδήλωση που οργάνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, για την κοπή βασιλόπιτας, -σύμφωνα με δημοσίευμα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ-, κόστισε στους φορολογούμενους πολίτες μόνο 10.800 ευρώ και για το γραφείο του, της αυτού μεγαλειότης πληρώσαμε 20.000,00 ευρώ, αυτή την πιθανή ψιλοαρπαχτή θα κάνουμε θέμα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *