Η θετική πλευρά της αποφυλάκισης του φασίστα Πατέλη

Αν δούμε από τη θετική της πλευρά την αποφυλάκιση του φασίστα Πατέλη, θα διαπιστώσουμε πως περνάει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για το σωφρονιστικό μας σύστημα.


✔️Πρώτον, γίνεται τόσο καλή δουλειά εκεί στις φυλακές που – απ’ ό,τι προκύπτει – το μόνο παιδί που έχει πρόβλημα επειδή ο γονιός του είναι κρατούμενος, είναι του Πατέλη.


✔️ Δεύτερον αν παρ’ ελπίδα έχουν κι άλλα παιδιά προβλήματα, θα προσκομίζουν μια ιατρική γνωμάτευση και ο γονιός τους θα αποφυλακίζεται αμέσως.


✔️Τρίτον, δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο για ένα παιδί από το να μεγαλώσει δίπλα σε έναν πατέρα που ποζάρει με όπλα, που πρεσβεύει πως ‘ό,τι κινείται σφαζεται’, που συνήργησε στη δολοφονία ενός ανθρώπου και που ασπάζεται την ναζιστική ‘ιδεολογία’. Με τέτοιο βίαιο κι αδίστακτο πατέρα, το παιδί όχι μόνο θα επουλώσει τα ψυχικά του τραύματα, αλλά θα πάρει και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον του.


✔️Τέταρτον, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Απλώς δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια δικαιοσύνη ακριβώς. Στην περσινή που καταδίκασε τον Πατέλη σε δέκα χρόνια φυλακή; Ή στην φετινή που τον έβγαλε ένα χρόνο αργότερα.


Ανεξάρτητα από όλα αυτά, να ευχηθούμε στο αθώο παιδί του Πατέλη που δεν φταίει σε τίποτα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του με τη βοήθεια των ειδικών. Κι ας το εργαλειοποίησε στεγνά ο ίδιος του ο πατέρας για να βγει από τη φυλακή.

Πηγή: Ελενα Ακρίτα -f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *