Ανοσμία

Αθεράπευτο κατάλοιπο της κοινωνικής long covid; Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι κατωχυρωμένοι με το ακαταδίωκτο «ειδικοί». Πάει ωστόσο παρέα με την ανομία, με απόσταση ένα σίγμα.
Η «ελίτ» της χώρας αδειάζει τους βόθρους της πάνω μας, παντού ζέχνει σκατίλα κι εμείς, με ταπωμένες τις μύτες από την παρατεταμένη μασκοφορία, με long αθεράπευτη ανοσμία.
Η ζέουσα «ελίτ» και οι ανοσμικοί υπήκοοι.

• Πρυτανείες, η καντηλανάφτισσα υπουργός παιδιάς και ο πρωθυπουργεύων εν πλήρη και εκ των προτέρων επιγνώσει των Δράκων, των Λιγνάδηδων και λοιπών αγοραστών φτηνής παιδικής σάρκας, των εκβιασμών και της τοκογλυφίας. Ο Δράκος επιβραβεύεται με επιπλέον αντιμισθίες ως πρόεδρος του ΠΡΟΠΟ και μέλος του επιτροπάτου του Πράσινου Ταμείου. Εκτεταμένη η των νοικοκυραίων ανοσμία.

• Τα Πετσωμένα ΜΜΕ προβάλλουν με αποτροπιασμό τον ξυλοδαρμό και συνεχίζουν τις νεκρολογίες. Και ωστόσο ανοσμία.• Ο Καπραβέλος δηλώνει πως χάθηκαν χιλιάδες ζωές λόγω ΜΕΘ δίχως εντατικολόγους. Χιλιάδες δηλαδή προκαθορισμένοι φόνοι. Και πάλι ανοσμία.

• Ο Θ. Γιάνναρος που αποκαλούσε τους πρόσφυγες «πιθήκους», ως διορισμένος γαλάζιος διευθυντής του νοσοκομείου Ελπίς, νοσηλεύει στη σουίτα του εν λόγω θεραπευτηρίου, τον αδερφό του Αδώνιδος, κάτοικο Κηφισιάς, με χαρτί απορίας. Επικρατεί ανοσμία.

• Ο Κούλης διορίζει την κόρη του στην Αμερικάνικη πολυεθνικη CVC Capital Partners, που έχει εξαγοράσει το 10% της ΔΕΗ, τα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα, Λητώ, Metropolitan, Ιασώ και Creta Interclinic, τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας και κάμποσες αλυσίδες τροφίμων. Και ωστόσο ανοσμία.

• 24 οργανώσεις δημοσιογράφων, ανάμεσά τους η Vouliwatch, η Reporters United καταγγέλλουν πως η κυβέρνηση της μπανανίας δεν έχει ακόμη αποδεχτεί την οδηγία 2019/1937 της Ε.Ε. που αφορά στην προστασία μαρτύρων, που έχουν καταγγείλει δημόσιες παρανομίες. Κι έτσι οι μάρτυρες μένουν εκτεθειμένοι στην κυβερνώσα μαφία. Και πάλι ανοσμία.

• Όμως 7 χρόνια νωρίτερα από την προκαθορισμένη για το 2029 προθεσμία, η κυβερνώσα μαφία εντάχθηκε στην ενωσιακή οδηγία για κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων. Έτσι ο τωρινός εκκαθαριστικός της ΔΕΗ, σε σύνολο 319 ευρώ, τα 277 τα χρεώνει ως «ρήτρα αναπροσαρμογής» για ρεύμα που αγοράστηκε από τις λιγνιτικές μονάδες της Βουλγαρίας και το πέτσωμα των γαλάζιων golden boys. Εννοείται ανοσμία.

Μια καθωσπρέπει μπανανία. Ακροδεξιό γκουβέρνο, συμμορφωμένη έως αλαλίας αντιπολίτευση, οι πολλοί νεκροί στα αζήτητα, οι ανοσμικοί υπήκοοι σε διχασμούς για ένα πουκάμισο αδειανό, για ένα εμβόλιο, μαφία και αστυνομία συγκοινωνούντα δοχεία, ναρκέμποροι και δολοφόνοι δημοσιογράφων στο απυρόβλητο και παιδεραστές στα πούπουλα.

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου – F/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *