Το αρχείο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη… «κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε»

Γιατί και πότε η ΕΥΠ κατέστρεψε τα αρχεία της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη;

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε εν μέσω μειδιαμάτων η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στη χθεσινή εκπομπή Live News του Mega.

Στο απόσπασμα της συζήτησης που είχε με τον παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο, η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Δεν υπάρχει το αρχείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, (το αρχείο) κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε! Και τι άλλο έμαθα πολύ ενδιαφέρον: Ας πούμε ότι ο κ. Ανδουλάκης πάει μόνος του, γιατί έχει προσκληθεί μόνος του να παει να ενημερωθεί, ούτε εκείνος θα έχει όλη την ενημέρωση που περιμέναμε», αναφέρει η Χριστίνα Κοραή.

«Υπάρχει το απόρρητο. Όποιος και να προσκληθεί είτε είναι ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, είτε είναι πρώην διοικητής της ΕΥΠ, θα επικαλεστούν το απόρρητο και δε θα βγει τίποτα», εξήγησε με τη σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, αφού εάν πράγματι τα αρχεία των παρακολουθήσεων έχουν καταστραφεί από την ΕΥΠ, αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθησή του από την Υπηρεσία δε θα μπορέσουν ποτέ να επιβεβαιωθούν.

Επίσης, είναι κρίσιμο να απαντηθεί το πότε αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε η φερόμενη καταστροφή των αρχείων του Νίκου Ανδρουλάκη, αφού αν αυτό συνέβη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, τότε ενδεχομένως να υπάρχει προσπάθεια απόκρυψης ενοχοποιητικών στοιχείων σε περίπτωση μελλοντικών ελέγχων της Υπηρεσίας.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *