Πλέον ξεφτιλίζονται τα (ίδια τα) θύματα των υποκλοπών

Οι αποκαλύψεις με τις υποκλοπές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Εφημερίδα των Συντακτών, Reporters United, Documento, BHMA και Inside Story, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Σήμερα για παράδειγμα, το Inside Story αποκαλύπτει ότι το Predator το αγόρασε η ελληνική κυβέρνηση με 7 εκατομμύρια ευρώ και με τη συμφωνία να πληρώνει άλλες 150 χιλ. ευρώ για επιπλέον 10 παρακολουθήσεις το μήνα. Βιομηχανία κανονική με άλλα λόγια. Ιδού: «Στην Αγία Παρασκευή, σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση, εγκαταστάθηκε το σύστημα παράνομης παρακολούθησης Predator της Intellexa. Η αγορά του κόστισε στην ελληνική πλευρά 7 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα το κόστος για δέκα στόχους τον μήνα, που εναλλάσσονται, είναι στα 150.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αγορά του συστήματος “κρύφτηκε” μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ».

Τη σύνδεση κυβέρνησης και predator την είχε κάνει ήδη το ΒΗΜΑ. Το predator για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης την προηγούμενη Δευτέρα στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου έλεγε ψέματα ότι το αγόρασαν και το λειτουργούσαν, πιθανότατα, κάποιοι ιδιώτες. Ενώ το είχε αγοράσει η κυβέρνησή του. Ούτε αυτό δε γνώριζε; Μα τίποτε δεν γνώριζε αυτός ο άνθρωπος;

Το Documento, δύο Κυριακές τώρα δημοσιεύει ονόματα που είναι θύματα υποκλοπών. Ανάμεσά τους πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ουκ ολίγοι υπουργοί. Μέχρι και ο πρώην πρωθυπουργός της αντρικής σχολής Αντώνης Σαμαράς είναι μέσα. Αλλά, κανένας τους, δε μιλάει. Μία δήλωση της πλάκας από τον Νίκο Δένδια και τίποτε άλλο. Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξαιρείται φυσικά μια και έχει διαφοροποιηθεί από την πρώτη στιγμή.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Τσιμουδιά όλοι τους. Και τους παρακολουθούσαν και δεν απαντούν και τίποτε. Αναρωτιέμαι, δεν έχουν αξιοπρέπεια πάνω τους ώστε να αντιδράσουν; Να διαμαρτυρηθούν, να εξοργιστούν, να ζητήσουν εξηγήσεις; Τίποτε! Ο Κωστής Χατζηδάκης ας πούμε στον ΣΚΑΪ χασκογέλαγε. Και ας είναι αυτός που φωτογραφίζει η ΕΣΤΙΑ, ότι όχι μόνο τον παρακολουθούσε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ότι του το είπε μάλιστα!

Χλεύη. Χλεύη πλέον για όλους τους. Αδύναμα πιόνια. Κάποιοι λένε ήδη πως «καλά τους έκανε». Αφού θέλουν να ξεφτιλίζονται τώρα σφυρίζοντας αδιάφορα, εμείς δεν φταίμε τίποτε. Εκτός και αν όλοι τους έχουν να κρύψουν πράγματα οπότε προτιμούν να σιωπήσουν. Αλλά αυτοί είναι όροι σικελικής μαφίας… 

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “ΕφΣυν”

Μία απάντηση στο “Πλέον ξεφτιλίζονται τα (ίδια τα) θύματα των υποκλοπών”

  1. Μίλησε και ο ΣΥΡΙΖΑ Η μπλε δεξιά αγόρασε το Predator και η ροζ δεξιά είχε αγοράσει το Pegasus επίσης Ισραηλινό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *