Η Ναταλία Γερμανού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ασθένεια της αδελφής του

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “ΕφΣυν”

Μόνο εμένα μου φαίνεται επικοινωνιακά αισχρό; Σήμερα το πρωί ο (ακόμα) πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο facebook ένα post με το οποίο μας ενημερώνει ότι η αδελφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό. Η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, του περίφημου ανιψιού.

Εύχομαι η γυναίκα να είναι καλά στην υγεία της και, ευτυχώς, «ο όγκος εντοπίστηκε νωρίς, στην προληπτική μαστογραφία της», οπότε είναι βέβαιο, εύκολα ή δύσκολα, πως θα το ξεπεράσει. Το ευχόμαστε όλοι με όλη μας την καρδιά. Μία περιπετειούλα θα είναι μόνο.

Σκέφτομαι όμως τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός να δημοσιοποιεί μία τέτοια πληροφορία; Δεν αφορά τον ίδιο, ώστε να «πρέπει» να μας ενημερώσει για κάτι τόσο προσωπικό. Οι πρωθυπουργοί πρέπει να είναι διάφανοι σε όλα τους, σύμφωνοι, δεν πρέπει τίποτε να αφήνουν στο σκοτάδι. Όχι όμως κι ένα πρόβλημα υγείας που αφορά κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέβασε κι ένα post για την Ντόρα Μπακογιάννη; Κι αυτή δεν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας;

Άσχετο: το Succession το έχετε δει; Δείτε το. Βάζει στο επίκεντρο μία οικογένεια ενός μεγιστάνα των ΜΜΕ.

Και δε θα αναφερθώ καν στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός σε αυτό το τόσο ανθρώπινο και τόσο προσωπικό και τόσο συγκινητικό post του σπεύδει να διαφημίσει και μία παροχή της κυβέρνησης για δωρεάν μαστογραφίες σε όσες γυναίκες είναι μεγαλύτερες των 50 ετών. Μεγάλη ντροπή. Ανάρτηση με τοποθέτηση προϊόντος προς το τέλος της.

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά το post-αρισμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού! Για να χαριεντιστεί και να χαμογελάσει λίγο, να κάτσει χαλαρός στον καναπέ, να πουλήσει επικοινωνιακή άνεση. Να χαιρετήσει και το πάνελ.  

Πρέπει να είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για να ξεπέφτουν σε τέτοια επικοινωνιακά τερτίπια. Πάρα πολύ δύσκολα κι ας λέει το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη πως προηγείται η Ν.Δ. με 10% διαφορά. Άντε με το καλό να τον βγάλουν και στο «Φως στο Τούνελ« με την Αγγελική Νικολούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *