ΣΥ.ΡΙΖ.Α: ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ

Μάλιστα! Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τάσσεται ενάντια στους πλειστηριασμούς και δη αυτούς της α’ κατοικίας. Καλά διαβάστηκε στις παρακάτω εικόνες, όπου μερικά στελέχη του κόμματος βρέθηκαν με αυτά τα πανό έξω από τον Άρειο Πάγο, να κάνουν μια παράσταση διαμαρτυρία.

Ωστόσο, λησμόνησαν αν και δεν έχει διαβεί και αρκετός χρόνος το ποιοί είναι αυτοί που έθεσαν τις βάσεις πατώντας πάνω στις πολιτικές Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ για να χάσει ο λαός και οι απλοί πολίτες τα σπίτια του από τα φασιστικά και καπιταλιστικά αρπακτικά των fans και των τραπεζών.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μάλιστα, οποίος στο πλαίσιο της ψήφισης του τρίτου μνημονίου φτώχειας, υποδούλωσης και εξαθλίωση (2015), ό οποίος νομοθέτησε από το 2016 το πλαίσιο για να μπορούν οι μεγαλοκεφαλαιοκράτες των τρις και των δις να αγοράζουν με ένα πάτημα ενός κουμπιού λαϊκές κατοικίες εξαθλιωμένων και φτωχοποιημένων πολιτών από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές τους.

Ωστόσο, οι κύριοι προσπαθούν να πείσουν το χειμαζόμενο πολίτη να ξεχάσει και να πιστέψει, για να τους ψηφίσουν ξανά και να κυβερνήσουν και να φέρουν την πολιτική αλλαγή. Αυτούς που μετέτρεψαν το δημοψήφισμα του λαού από ΟΧΙ και ΝΑΙ και τον εξαπάτησαν, φέρνοντας μνημόνια και πολιτικές εξαθλίωσης.

Όχι δεν θα πρέπει να τραφούν ξανά οι πολίτες από το χαλασμένο και ξαναζεσταμένο φαγητό της πολιτικής αλητείας και της ανοησίας που του προσφέρει απλόχερα ο ΣΥνασπισμός ΡΙΖικής Ανοησίας, το οποίο νομίζει, ότι είναι και προοδευτικό. Μόνο που είναι βαθιά συντηρητικό και βρώμικο και πρέπει να πεταχτεί στα απορρίμματα της ιστορίας. Και ας παραδίδεται στο πόπολο με το περιτύλιγμα του καινούριου. Οι άνθρωποι, οι οποίοι ψήφισαν και εφάρμοσαν τους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και την μετατροπή σε αστέγους πολλών πολιτών.

Η αμετροέπεια και η αλητεία περιττεύει στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Οι κάτω εικόνες αναδεικνύουν, όλα όσα έγινα επί των ημερών της μνημονιακής μετάλλαξης και του εξευτελισμούς κάθε έννοιας αξιοπρέπειας. Πολίτες, αγωνιστές, άνθρωποι της αριστεράς και των κινημάτων, ξυλοκοπήθηκαν, τραυματίστηκαν, τραμπουκίστηκαν από τους ένστολους της αστυνομίας μέσα σε δικαστικές αίθουσες, όταν αγωνίζονταν ενάντια στη βαρβαρότητα. Πασοκοτραφείς και λούμπεν κυρίες βουλευτές του κόμματος έβγαιναν στις τηλεοράσεις για να δικαιολογήσουν τα φασιστικά και φτωχοποιητικά μέτρα που λάμβαναν μέσα από τα μνημόνια και συκοφαντούσαν πολίτες, μιλώντας για πλούσιους που μένουν άστεγοι, ενώ στην πραγματικότητα, είναι φτωχές οικογένειες που έχαναν τα σπίτια τους με το πάτημα ενός κουμπιού, από το πολυτελές και πανάκριβο κινητό κάποιου υπέρπλουτου. Δε δίστασαν οι αστυνομικοί να ρίξουν δακρυγόνα ακόμα και μέσα στα ειρηνοδικεία τότε. Έγιναν οι στυλοβάτες της Ν.Δ, του ΠΑ.ΣΟΚ, κατέστρεψαν και διέλυσαν την αριστερά, το κίνημα, το συκοφάντησαν και το εξευτέλισαν, με στόχο να αναστήσουν τις παλαιές δυνάμεις με τις οποίες πια ταυτίζονται.

Κάθε κίνημα από εδώ και στο εξής θα έχει δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, ακροδεξιά και φασιστικά χαρακτηριστικά, καθώς ο κόσμος ψάχνει κάποιον εθνάρχη να τον σώσει. Μεγάλη η ευθύνη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς διέλυσε και κατέστρεψε το λαϊκό κίνημα, το αδρανοποίησε και το ανέτρεψε. Οι πολίτες οφείλουν να τους γυρίσουν τη πλάτη δια παντός. Έχουν χάσει την επαφή με την αριστερά και την κοινωνία. Όσοι τους στηρίζουν ακόμη κατρακυλούν στο πάτο του ανοησίας και της πολιτικής αγυρτείας και είναι συνυπεύθυνοι. Καθήκον τον πολιτών να τους ρίξουν στον πολιτικό Καιάδα της ιστορίας άμεσα, δυναμικά, αγωνιστικά, μαχητικά μαζί με τους πολιτικούς τους ταγούς τη Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κείμενο του αναγνώστη μας Γιώργου Λιανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *