Κ. Παπαδάκης για την τροπολογία που αφορά τα φασιστικά μορφώματα (Βίντεο)

Στα σχεδόν 13 λεπτά του παρακάτω βίντεο, ο αγωνιστής δικηγόρος Κ. Παπαδάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, εξηγεί αναλυτικά γιατί η κυβέρνηση με το υποκριτικό πρόσχημα ότι επιδιώκει να αποκλείσει το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, νομοθετεί επικίνδυνα και αντισυνταγματικά και με ένα τρόπο ο οποίος αποκλείει τα κόμματα από τις εκλογές με φρονηματικά κριτήρια ενώ δίνει το δικαίωμα στον Αρειο Πάγο να αποφασίζει ποιο κόμμα είναι επικίνδυνο για την ελεύθερη λειτουργεία του δημοκρατικού πολιτεύματος, και ποιο όχι.

Αντιλαμβάνεσθε που οδηγεί η κατάσταση, είπε ο δημοσιογράφος στους συνομιλητές του στο τηλεοπτικό πάνελ ο Κ. Παπαδάκης, ο καθένας να πηγαίνει στον Αρειο Πάγο και να προσπαθεί να αποκλείσει κόμματα που θεωρεί ότι η δράση και η λειτουργεία τους δεν εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Εγώ θεωρώ π.χ ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει με την Ν.Δ, είπε ο δικηγόρος. Είναι λόγος αυτός για να εναποθέσουμε στον Αρειο Πάγο να αποφασίσει αν η Ν.Δ πρέπει να αποκλειστεί από τις εκλογές; αναρωτήθηκε ρητορικά ο δικηγόρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *