Αλληλοκαρφώματα υψηλόβαθμων μπάτσων που συμμετέχουν σε μαφιόζικα κυκλώματα.

Το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που υπογράφει ο Γιάννης Σουλιώτης στην “Καθημερινή” έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμηση του Κώστα Βαξαβάνη, ότι η μαφία υπάρχει και ελέγχει την αστυνομία γιατί έχει πολιτικούς προστάτες που ορίζουν τη σχεδόν κοινή επετηρίδα της αστυνομίας και του εγκλήματος.

Με τίτλο “Οι βρώμικοι φάκελοι της ΕΛ.ΑΣ” και υπότιτλο “Δεσμοί με την Greek Mafia περιγράφονται μετά τις κρίσεις” ο δημοσιογράφος της “Κ” κάνει στους πάντες φανερό αυτό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να εντοπιστεί. Οτι δηλαδή αυτές οι αποκαλύψεις που παρακολουθούμε για τον ρόλο των υψηλόβαθμων μπάτσων σε μαφιόζικα κυκλώματα οφείλεται σε αλληλοκαρφώματα. Κάτι που συμβαίνει σε όλες τις συμμορίες,

Αξίζει να παραθέσουμε την εισαγωγή του κειμένου του Γιάννη Σουλιώτη:

Το τελευταίο εικοσαήμερο, σε γραφεία πολιτικών και δημοσιογράφων έφτασε ένα πολυσέλιδο σημείωμα με πληροφορίες της υπηρεσίας Εσωτερικών υποθέσεων για την διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.
Φέρει τίτλο ¨Η διαχρονική διαπλοκή επίορκων αξιωματικών με τα κυκλώματα διαφθοράς” και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σχεδιαγράμματα με φωτογραφίες ενστόλων και βέλη που περιγράφουν τις μεταξύ τους διασυνδέσεις υπό τον τίτλο Greek Mafia.

Η αποτύπωση του εν λόγω υλικού σε άτυπο ενημερωτικό και η διαβίβασή του σε ένα μικρό αριθμό αποδεκτών μόνο άσχετο δεν μπορεί να θεωρηθεί με τις πρόσφατες τακτικές κρίσεις στο σώμα. Η προοπτικά αποστρατείας αξιωματικών, με μακρά θητεία στο τιμόνι ευαίσθητων υπηρεσιών “κόντρα¨ στην επιθυμία τους να παραμείνουν ενεργοί, μοιάζει, λόγω και της χρονικής αλληλουχίας, να υπήρξε το κίνητρο για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. Πολλω δε μάλλον, όταν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι της διαρροής είχαν προηγηθεί “προειδοποιητικά πυρά”.

Επαφές αξιωματικών με λαθρέμπορους πετρελαίου και τσιγάρων, διαμεσολαβήσεις στελεχών της Κατεχάκη και κυβερνητικών αξιωματούχων για μεταθέσεις “ημετέρων” σε κρίσιμα πόστα είναι ορισμένα μόνο απ’ όσα περιγράφονται στις σελίδες του ενημερωτικού εγγράφου….

Ως “αρχηγός όλων των κυκλωμάτων” γίνεται προσπάθεια να περιγραφεί κορυφαίος αξιωματικός του σώματος, ο οποίος μεταπήδησε πριν μερικούς μήνες σε πολιτική θέση του μεγάρου της Κατεχάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *