Η ασύλληπτη τραγωδία που δεν χωράει ανθρώπινος νους, στην Τουρκία, ξανάδειξε τους “δυο κόσμους” που κατοικούν στην χώρα μας.

Η εσωτερική σαπίλα και οι παγιωμένες φασιστικές αντιλήψεις δεν μπορεί να κρυφτούν όση προσπάθεια και να καταβάλλει κανένας. Το να αφαιρέσει δηλαδή το twit του ο Βδελόπουλος, αντιλαμβανόμενος ο ίδιος ή δεχόμενος παροτρύνσεις από συμβούλους του, ότι δημιουργεί αποστροφή και σε συντηρητικούς ψηφοφόρους, είναι ατελέσφορο. Το έσβησε αλλά scripta manent.

Την ώρα που εκατοντάδες ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες, κάνουν τον γύρω του κόσμου για τον μεγαλύτερο καταστροφικό σεισμό που συνέβη στην γειτονική χώρα τα τελευταία 100 χρόνια, ο αποκλειστικός πωλητή χειρόγραφων επιστολών του Χριστού, μιλάει για “βάρβαρους Τούρκους” και σκόπευε να κάνει δημοσκόπηση απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς ακόλουθους του αν πρέπει να στείλουμε βοήθεια σε ανθρώπους οι οποίοι βιώνουν μια ασύλληπτη τραγωδία που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους.

Αυτές τις ώρες 10 μεγάλες πόλεις στην Τουρκία σχεδόν έχουν ισοπεδωθεί, κανείς δεν ξέρει πόσες δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι νεκροί, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες είναι εγκλωβισμένοι κάτω από ερείπια, ποιος τελικά θα είναι ο τρομακτικός απολογισμός απ’ αυτή την καταστροφή.

Οι εικόνες αποκάλυψης που παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες και στο διαδίκτυο σου κόβουν την ανάσα.

Το δράμα που είναι σε εξέλιξη στην Τουρκία με τον φτωχό λαό της να βρίσκεται στους δρόμους θρηνώντας τους νεκρούς του αντιμετωπίζοντας βροχή και χιόνι, για κάποιους θεοσεβούμενους είναι δίκαιο και θεόσταλτο:

Σε μας που είμαστε υλιστές, σφίγγεται η καρδιά μας για την τραγωδία που βιώνει ο Τούρκικος λαός και σε μικρότερο βαθμό και ο Συριακός. Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας στα ταξικά μας αδέλφια.

։

3 απαντήσεις στο “Η ασύλληπτη τραγωδία που δεν χωράει ανθρώπινος νους, στην Τουρκία, ξανάδειξε τους “δυο κόσμους” που κατοικούν στην χώρα μας.”

 1. Ντροπή μεγάλη θα είναι εάν από απλούς Έλληνες η Τούρκους γραφτεί
  Κάτι αρνητικό για τις σχέσεις των δύο λαών οι οποιοι μετά τα τελευταία
  ΓΕΓΟΝΟΤΑ έδειξαν ότι είναι αδελφοί λαοί με κοινούς αγώνες και εχθρούς
  Οι κυβερνώντες ας κάνουν ότι θέλουν Ας τους αγνοησουμε

 2. Kι όμως αυτόν το κτηνανθρωπο κάποιοι συμπατριώτες μας
  τον έστειλαν στην ελληνική βουλη Ευτυχώς αυτοί είναι λιγοι

 3. Σε όλα αυτά τα ζώα Βελόπουλους κλπ,θα απαντήσω με μια αραβική παροιμία. ((Μην προσπαθείς να μάθεις τα γουρούνια να μιλούν ανθρώπινα, γιατί και τον χρόνο σου σπαταλάς και τα γουρούνια ταλαιπωρείς))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *