Χαλαρά, η μαλακία της δεκαετίας, από τον Κουρτάκη

Δεν είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ υποτιμούν το αντιληπτικό επίπεδο του αναγνωστικού κοινού στο οποίο απευθύνονται οι κυβερνητικές ιστοσελίδες; Αναφέρουν τέτοιες απιθανότητες, κάνουν μια τέτοια απίστευτη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που κατασκευάζουν τέτοιες “ειδήσεις” που πραγματικά θα δυσκολευόταν να συλλάβουν οι σεναριογράφοι των κωμικών παραστάσεων του Δελφιναρίου. Και ειλικρινά θα θέλαμε να γνωρίσουμε κάποιον/α που να αποδέχεται αυτά που σερβίρει η ιστοσελίδα του Κουρτάκη. Αλλά δυστυχώς τέτοια άτομα υπάρχουν, διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα και ζούνε ανάμεσα μας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα είναι να δίνουμε τον λόγο σε χρήστες του twitter.

Εσείς μάθατε ότι η Ιαπωνία της canon, Nintendo, Toshiba, Sharp, Sony, Panasonic ζήτησε να μάθει από τον Πιερρακακη πως δημιούργησε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας;

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ άκουσα ότι οι Κορεάτες πολιορκούν το γιο της Μανωλίδου να τους πει κανένα μυστικό για να φτιάξουν την κινηματογραφική τους παραγωγή μπας και πάρουν κι αυτοί κάνα Όσκαρ.

Πάλι καλά που δεν έγραψαν οτι θέλουν να τους δώσουμε συνταγή για σούσι.

Η Ιαπωνία έχει ολοκληρώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό από το 1950. Και όμως υπάρχει κόσμος που θα πιστέψει τον παπατζή Πιερρακάκη.

Ο Κουρτάκης το τερμάτισε. Ούτε ο Πιερρακάκης δεν θα έγραφε τέτοια σαχλαμάρα

Το θέμα δεν είναι ότι τα λέει Το θέμα είναι ότι υπάρχουν γίδια που τον πιστεύουν.

Εμάς πάλι μας ενδιαφερει πολύ να αντλήσουμε μαθήματα από την ιαπωνική παράδοση που θέλει βρώμικους επιχειρηματίες και πολιτικούς που πιάνονται για τις βρωμιές του να κάνουν χαρακίρι για εξιλέωση.

Έλα ρε μαλακές δεν το ζώ αυτό τσιμπήστε με να ξυπνησωωω σας παρακαλώ γ@μω την Sony και την Honda πιερακακης μόνο χαχαχααχαχχα

Μη γελάτε! Οι δεξιοί ψηφοφόροι του Κούλη είναι τόσο στόκοι που θα το πιστέψουν

Χαλαρά η μαλακία της δεκαετίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *