Για τους λάτρεις της στατιστικής


Εύστοχη η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο f/b ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών, οι οποίοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους απέναντι σε μια κυβέρνηση που αγνοεί παντελώς τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους. Η τελευταία εξέλιξη, σ’ αυτόν τον αγώνα, την οποία σχολιάζει ο δημοσιογράφος είναι η παραίτηση σύσσωμου του καθηγητικού σώματος του Εθνικού Θεάτρου.

Στην Ιστορία της Ελλάδας έχουν παραιτηθεί σε 1 μέρα περισσότεροι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για να μην περάσει ένα Προεδρικό Διάταγμα, από ότι Νεοδημοκράτες σε 30 χρόνια για:
Predator, Novartis, Siemens, Πάτση, Βατοπέδι, Ψεύτικο Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη, Υποκλοπές Vodafone (2008), Κλοπή Αρχαίων, Πυρκαγιές σε Β. Εύβοια, Σκόιλ Ελλικίκου, Λιγνάδη, Greek Mafia, Λίστα Πέτσα, Σκάνδαλο Φουρθιώτη, Παράτυπους εμβολιασμούς Νεοδημοκρατών, Ινδαρέ, Μεγάλο Περίπατο, Απαγωγές Πακιστανών (2007), Παραδικαστικό Κύκλωμα, Σκάνδαλο Ομολόγων (2007), You name it

Να συμπληρώσουμε ότι μετά από την κεντρική σκηνή Τσίλλερ, υπό κατάληψη βρίσκεται και η σκηνή Ρεξ

Η ανακοίνωση της Κατάληψης ΡΕΞ:

Ξημερώματα της Τετάρτης 8ης Φεβρουαρίου, ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των σπουδαστών (ημέρα παραίτησης καθηγητών του Εθνικού Θεάτρου, κίνδυνος απώλειας του διδακτικού έτους) καθώς και της 24ώρης απεργίας του κλάδου, μετράμε 53 ημέρες αγώνα ενάντια στην συνολική υποτίμηση και απαξίωση των σπουδών και των εργασιακών μας δικαιωμάτων από το ελληνικό κράτος. Προχωρήσαμε σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΡΕΞ. Ενώνουμε τις φωνές μας με τις καταλήψεις των δραματικών σχολών του Εθνικού θεάτρου, του ΚΘΒΕ, του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ, της ΚΣΟΤ και τις καταλήψεις του ΤΣΙΛΛΕΡ και του Βασιλικού Θεάτρου της Θεσσαλονίκης.

Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν τον αγώνα μας.

Δεν υποχωρούμε! ο αγώνας κλιμακώνεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *