Ο Άρειος Πάγος αποφασίζει υπέρ των funds και ο γιος του Εισαγγελέα κάνει τη δουλειά.

Στα ….. θαυμαστά έργα του καθεστώτος Μητσοτάκη δίνει συνέχεια αποκαλυπτικό σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Documeento. Συγκεκριμένα μας γνωστοποιεί ότι ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος είναι και σύμβουλος του Υπουργού Καραμανλή, στέλνει κατασχετήρια των funds. Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο Άρειος Πάγος με πολιτικά, ταξικά, κριτήρια αποφασίζει υπέρ των funds και των τραπεζών και ο γιος του Εισαγγελέα του Α.Π. αναλαμβάνει μέρος της διεκπεραιωτικής δουλειάς. Και όλα αυτά με την βούλα του νόμου.

Το έγγραφο που φέρνει στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα της εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο υιός του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, Eυάγγελος Ισιδώρου Ντογιάκος, είναι δικηγόρος, και εκπροσωπεί ένα από τα funds και μάλιστα ίδιος υπογράφει κατασχετήριο, που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Είχαμε την οικογένεια Σούρλα, μας προέκυψε ο Πάτσης, τώρα έχουμε και το τέκνο Ντογιάκου και ο κατάλογος νεοδημοκρατών που θησαυρίζουν με τις εισπρακτικές εταιρείες ληστεύοντας την λαϊκή περιουσία δανειοληπτών οι οποίοι έπεσαν στα νύχια τοκογλύφων – τραπεζιτών και δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν τα δάνεια τους, σίγουρα έχει συνέχεια. Κι όλα αυτά νεοδημοκρατικά και νομιμότατα.

Υ.Γ: Για την γνωμάτευση του Ισ. Ντογιάκου υπέρ των funds δείτε αυτό το βίντεο ενώ παρόμοιο δημοσίευμα υπάρχει και στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *