Kάλεσμα σε αντινατοϊκή-αντι ιμπεριαλιστική-αντιφασιστική διαδήλωση απέναντι στην επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν

Λαϊκή Δράση – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

H επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλινκεν αποτελεί πρόκληση για το σύνολο του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της Ελλάδας, συνολικά για το αντινατοϊκό-αντι ιμπεριαλιστικό-αντιφασιστικό και φιλειρηνικό κίνημα.

Κεντρικό θέμα της επίσκεψης είναι η επαναβεβαίωση της «ενιαίας αμυντικής συμφωνίας» με τους Αμερικάνους πατρόνες, η επιβολή της αμερικανονατοϊκής ατζέντας στα ελληνοτουρκικά για την στερέωση των 2 χωρών σαν κέντρα στρατιωτικών επιχειρήσεων του μοναδικού επιτιθέμενου ιμπεριαλιστικού άξονα, η επιβολή της αμερικανικής ατζέντας σε ζητήματα που αφορούν ακόμη και την παιδεία, τον πολιτισμό, τα οικονομικά και το περιβάλλον.

Η ξενόδουλη ολιγαρχία και το κράτος της, το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος και τα Κόμματα του, παραδίδουν τον λαό και την νεολαία του τόπου μας βορά στα σχέδια του αμερικανονατοϊκού άξονα.

Έχουν συστρατευτεί ολοκληρωτικά στον σχεδιασμό του αμερικανονατοϊκού άξονα που οδηγεί την ανθρωπότητα σε ένα Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό την αναζωογόνηση του παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού-καπιταλιστικού συστήματος μέσα από την αφαίμαξη και την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών που δεν ανήκουν στα χέρια των ΗΠΑ.

Ο εξαρτημένος ελληνικός καπιταλισμός είναι βασικό στήριγμα και αρωγός της στρατηγικής του αμερικανονατοϊκού άξονα για διάλυση της Ρωσίας και τον εξαναδραποδισμό του ρωσικού λαού.

Η αναβίωση του τάγματος «Εντελβάις» και το σύνολο της Νατοϊκής- Ναζιστικής μηχανής του Ναζι-Φασιστικού Καθεστώτος του Κιέβου είναι ο πολιορκητικός κριός αυτής της διαδικασίας , αποκρυσταλλώνοντας το βαθύ σάπισμα του συστήματος που με αιχμή την εξαγωγή φασισμού της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής έχει φέρει στην επιφάνεια το πιο βάρβαρο τέρας της ιστορίας που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Επόμενος διακηρυγμένος στόχος της Συμμαχίας θανάτου και των ληστών του πλανήτη η διάλυση της Κίνας, ο εξαναδραποδισμός και η καθυπόταξη των λαών που βάζουν φραγμό απέναντι στον αμερικανονατοϊκό άξονα.

Οι λαοί ολόκληρου του κόσμου και η δημιουργία προϋποθέσεων επαναστατικού ξεπεράσματος της δομικής κρίσης του συστήματος ταυτίζονται με την ήττα του αμερικανονατοϊκού άξονα και την αποδυνάμωση του μοναδικού επιτιθέμενου ιμπεριαλιστικού άξονα.

Η καρδιά της μαχόμενης αντινατοϊκής-αντι ιμπεριαλιστικής-αντιφασιστικής πάλης πρέπει να χτυπήσει δυνατά στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα στοχοποιώντας καθαρά και ξάστερα τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό σαν τον κυρίαρχο εχθρό της ανθρωπότητας.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία του τόπου μας, με τις τεράστιες αντιφασιστικές-αντι ιμπεριαλιστικές παραδόσεις, αρνούνται να υποστηρίξουν το Ναζι-Φασιστικό Καθεστώς του Κιέβου, να συμμετέχουν στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, να αποτελούν οργανικό τμήμα του ΆΞΟΝΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ, τα εδάφη τους να είναι μια απέραντη νατοϊκή βάση και να εξαθλιώνονται από τις κυρώσεις που ρίχνουν λάδι στην ναζιστική πολεμική μηχανή της Ουκρανίας ενισχύοντας τα δυτικά μονοπώλια ενέργειας (LNG).

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία, αντιφασίστες-αντι ιμπεριαλιστές και διεθνιστές, με ψηλά τις σημαίες του αγώνα να στηρίξουν και να συμμετέχουν μαζικά, οργανωμένα, δυναμικά και μαχητικά στο αντινατοϊκό-αντι ιμπεριαλιστικό-αντιφασιστικό μπλοκ της πρωτοβουλίας ενάντια στην επίσκεψη Μπλίνκεν.

Τρίτη 21 Φλεβάρη 19:00 Προπύλαια- Διαδήλωση προς την πρεσβεία των φονιάδων των Λαών

ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΑΚΎΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Λαϊκή Δράση – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *