Η “Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω” Σ. Νικολάου, ομολογεί ότι έχει αδίκημα;

Αλλη μια φορά που μένουμε άφωνοι από το πόσο αστοιχείωτα είναι τα “άριστα” νεοδημοκρατικά στελέχη και μάλιστα αυτή την φορά με την συμπεριφορά μιας υποψήφιας βουλεύτριας του κυβερνητικού κόμματος που μάλιστα δηλώνει στο βιογραφικό της “Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω”!

Προφανώς αναφερόμαστε στην πρώην κρατική υπάλληλο και τώρα πολιτεύτρια της Ν.Δ., Σοφία Νικολάου. Εδώ δεν χρειάζεται να διαθέτεις ιδιαίτερες νομικές γνώσεις για να αντιληφθείς ότι η κυρία αυτή, με την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο f/b ομολογεί ότι διέπραξε ποινικές κολάσιμες πράξεις και κανονικά κάποιος εισαγγελέας πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα!!!

Με δυο λόγια το στόρι της υπόθεσης.

Σήμερα η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει τα σημεία και τέρατα που καταγράφονται στην πορισματική αναφορά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ προς την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με το «πάρτι» των απευθείας αναθέσεων επί των ημερών της Σοφίας Νικολάου στη θέση της γενικής γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορονοϊού. Σύμφωνα με το πολυσέλιδο εμπεριστατωμένο πόρισμα, η δράση αυτή της Σ. Νικολάου, που μοίραζε τα εκατομμύρια σαν να ήταν τραπουλόχαρτα, προκάλεσε «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου ύψους 2 εκατ. ευρώ. Γεγονός που συνεπάγεται καραμπινάτη κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου.

Και πώς αντιδράει η κ. Σ. Νικολάου; Με ένα απίστευτο ποστάρισμα όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: “Εχω στα χέρια μου όλο τον φάκελο με τις προσφορές, τις αντιπροσφορές, τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ποιες εταιρείες μπορούσαν να υλοποιήσουν ταχύτατα την προμήθεια του υγειονομικού υλικού, ποιες επελέγησαν και ποιες αποκλείστηκαν και γιατί”.

Γ’ αυτό και μόνο η κ. Νικολάου πρέπει να υποστεί ποινική δίωξη. Εφυγε δηλαδή από το πόστο της και πήρε μαζί της κρατικά έγγραφα από δημόσιες διαγωνιστικές διαδικασίες και το ομολογεί; Και δεν ενοχλείται κανείς;! Τι ζούμε ρε γμτ;

Υ.Γ: Νομικός που επικοινώνησε μαζί μας, μας είπε ότι αν τα έγγραφα που επικαλέστηκε η Σ. Νικολάου είναι αναρτημένα δημόσια δεν διαπράττει αδίκημα. Αν είναι διαβαθμισμένα διαπράττει παραβίαση κρατικού απορρήτου και αν δεν είναι διαπράττει παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Μία απάντηση στο “Η “Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω” Σ. Νικολάου, ομολογεί ότι έχει αδίκημα;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *