Ο “τραπεζίτης των φτωχών”, ο Πάγκαλος και οι …φοροφυγάδες

Χτες με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός ανεκδιήγητος τραμπούκος Πάγκαλος και ψάχνοντας τους ..φοροφυγάδες εκτός των άλλων σχολιασμό μας είχαμε αναπαράγει δημοσίευμα του Νίκου Μπογιόπουλο στον «Ριζοσπάστη» που αποκάλυπτε ότι «τρία εκκαθαριστικά σημειώματα (εκ των πολλών που έχει στη διάθεσή του ο «Ρ») κάποιων εκ των επιφανέστερων εκπροσώπων του ελληνικού κεφαλαίου», οι οποίοι δηλώνουν εισοδήματα από 1764-32.000 ευρώ τον χρόνο.(!!!!).

Γράφαμε τότε ότι «Οι πλουτοκράτες δηλαδή πληρώνουν λιγότερο φόρο απ’ ότι ένας δάσκαλος. (Καλό είναι να δημοσιευτούν και τα ονόματά τους)». Φυσικά εμείς δεν μείναμε στην επιθυμία να δημοσιεύσει τα ονόματα ο «Ρ» αλλά το ψάξαμε και εμείς.

Γι’ αυτό λοιπόν θέλουμε να ρωτήσουμε: Η αναφορά που κάνει το δημοσίευμα του Μπογιόπουλου και αναφέρει ότι: «Γίνεται πλουτοκράτης να δηλώνει ατομικό ετήσιο εισόδημα… 1.764 ευρώ (!!!); Στο κράτος των καπιταλιστών, των μονοπωλίων, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Καρατζαφέρη, του ΣΕΒ και των τραπεζιτών, στον κόσμο της ΕΕ και του ΔΝΤ, γίνεται…», φωτογραφίζει τον «τραπεζίτη των φτωχών»;

Κι αυτό γιατί οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το εκκαθαριστικό σημείωμα είναι του Αντρέα Βγενόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *