ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ» του πολίτη εφορμούν στα «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΣΠΙΤΙΑ, τσακίζουν και πετούν στο δρόμο τις ζωές των ανθρώπων.

Η χτεσινή απόπειρα έξωσης της ανάπηρης πενηντάχρονης βρήκε απέναντί της την Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η.

Η γυναίκα δούλευε και αποπλήρωνε το δάνειο ώσπου αρρώστησε, έμεινε ανάπηρη και, με τη σύνταξη των 300 ευρώ, ζήτησε διακανονισμό. (Οι διακανονισμοί γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, με ένα πολύπλοκο και σχεδόν αποτρεπτικό αλγόριθμο).

Τα ΚΟΡΑΚΙΑ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ βιάζονταν. «Φύγε, δε θα νυχτώσουμε εδώ»

Οι «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ» το πολίτη, μπράβοι των κορακιών, ήταν αυτοί που έβαλαν τα φάρμακά της σε μια τσάντα και τα πέταξαν στο διάδρομο.

Από το σπίτι στο διάδρομο και μετά στο δρόμο.

• 17.620 πλειστηριασμοί κατοικιών μέχρι τις αρχές του 2022

• 8.000 επιπλέον μέχρι το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

• 40.000 άμεσα επιπλέον στα σκαριά.

• Σε 160.000 υπολογίζονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων την επόμενη τριετία.

• Τα funds των νταβατζήδων είναι εταιρίες-φαντάσματα, με έδρα την Ιρλανδία και αλλού και κάνουν δυο βρώμικες δουλειές: αναλαμβάνουν κατασχέσεις και ξεπλένουν μαύρο χρήμα Πάτσηδων και λοιπών αρίστων.

• Το Κυπριακό fund με την επωνυμία Greekwolf, συνοψίζει ονοματολογικά τις ύαινες.

• Μετά τις κατασχέσεις ακολουθούν 3 τακτικές: 1) Εκπλειστηριασμός, όπου προσφέρουν νέο υψηλότοκο δάνειο στον ιδιοκτήτη (που έχει ήδη αποπληρώσει τα 2/3 του προηγούμενου) για να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό του ίδιου του σπιτιού του και να χωθεί σε νέο δανειακό βόθρο 2) Ενοικίαση του σχεδόν αποπληρωμένου σπιτιού στον ιδιοκτήτη, με υψηλό ενοίκιο (σε 40% εκτιμάται η αύξηση των ενοικίων γενικά) 3)Πώληση σε τρίτους. Δικαστίνα που συμμετείχε στη διαδικασία κατάσχεσης, αγόρασε έτσι σπίτι οικογένειας με 4 ανήλικα. «Το νόμιμο και ηθικό».

• Ο νόμος 3156/2003 του Σημίτη ήταν αυτός που άναψε το πράσινο φως για πλειστηριασμούς χιλιάδων ΠΡΩΤΩΝ κατοικιών.

• Ο νόμος 4354/2015, του ΣΥΡΙΖΑ όριζε εφαρμογή του νόμου Σημίτη, μετά από διαπραγματεύσεις για μείωση των δόσεων.

• Η ολομέλεια του Α(χ)ρείου Πάγου, στις 14 του Φλεβάρη 2023 δίνει τη δυνατότητα στους servicers, που είναι οι εντολοδόχοι των funds στην Ελλάδα, να προβαίνουν οι ίδιοι σε μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, δηλαδή κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστεί τι έρχεται άμεσα από τη Γαλλία, όπου με νόμο εφαρμόζεται η Ευρωπαϊκή οδηγία περί ενεργειακής κλάσης των κατοικιών, με την οποία 5,2 εκατομ σπίτια χαρακτηρίζονται ως ενεργειακά σκουπίδια γιατί δεν έχουν πόρτες αλουμινίου και διπλά τζάμια. Πράσινη ανάπτυξη γαρ. Τα σπίτια αυτά ΟΥΤΕ ενοικιάζονται ΟΥΤΕ μεταβιβάζονται στους κληρονόμους. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ κοψοχρονιά. Αυτό για όποιον θεωρεί πως θα έχει το σπίτι του και θα το μεταβιβάσει στα παιδιά του γιατί δεν χρωστά δάνειο.

Γιατί η παλιανθρωπιά δεν κολώνει, παραμονές των εκλογών; Γιατί μάλλον εξαγόρασε ήδη τον εκλογικό πολτό, με ένα κουπόνι ψειριασμένου ρυζιού κι έχει τα κουμάντα της στις τηλεκατευθυνόμενες κάλπες.

Τύφλα να ‘χει ο Δράκουλας των Καρπαθίων, μπροστά στους Νεοφιλελέδες.

Το μόνο που μας μένει, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στην πράξη να γίνει ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *