Τρία χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά. Οταν ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωνε: «Να κάνουμε επανάσταση, μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία»

Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, Κώστας Βουτσάς. 

Το παρακάτω κείμενο και βίντεο μας τα έστειλε ο αναγνώστης μας που υπογράφει με το ψευδώνυμο “Τεχνοδρόμιο”.

 Με σκληρά λόγια  είχε μιλήσει για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ο Κώστας Βουτσάς. «Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» τόνιζε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του και συμπλήρωνε: «Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν».
Ο Κώστας Βουτσάς δήλωνε επίσης ότι: «Παραμένει κομμουνιστής και σημείωσε ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από διαμαρτυρίες και αντιδράσεις και για απόδειξη ανέφερε ότι μέχρι τώρα όλα τα δημοσιονομικά προγράμματα και μνημόνια πέρασαν παρά τις διαμαρτυρίες». Εξέφραζε την ανησυχία του για το μέλλον των νεότερων ανθρώπων μιλώντας για κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι και τα δικά του παιδιά και ανίψια μαθαίνουν κινέζικα για να αναζητούσαν εκεί προοπτική και εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *