Συνέχεια της Πολακιάδας. Οταν ο πολιτικός ογκόλιθος Γιάννης Ραγγούσης ομολογεί ότι εξαγοράστηκε για 7.000 ευρώ τον μήνα από τον “άθλιο καιροσκόπο” Τσίπρα.

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρέπει να ενθουσίασε η Σολομώντεια απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Παύλο Πολάκη. Τα μέλη αυτού του κομματικού οργάνου αποφάσισαν ομόφωνα να εισηγηθούν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη, τη μη συμμετοχή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τέθηκε καν θέμα διαγραφής του και απομάκρυνσης του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ξέρετε ποιοι συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτούς που αποφασίζουν για το πολιτικό μέλλον του Π. Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ; Το δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο πολιτικός γυρολόγος Νίκος Μπίστης, το alter ego του Άκη Τσοχατζόπουλου Αντώνης Κοτσακάς, ο “κηπουρός” του ΓΑΠ Γιάννης Ραγκούσης, και αρκετά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρόμοιου … βιογραφικού.

Δεν μας καίγεται καρφί για τα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οποιος/α ενδιαφέρετε ας κάνει μια τσάρκα απ’ το f/b και το twitter για να δει αντιδράσεις από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη της Πολακιάδας.

Επειδή όμως μας αρέσει να κάνουμε ιστορικές αναφορές δείτε το παρακάτω:

«Στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική, πολιτική ανατροπή και την αριστερή διακυβέρνηση θα διαφυλάξουμε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία μας. Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεοκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δεν μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της αριστεράς».

Από τις θέσεις του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλης 2013

____________________________________

Πάμε στην συνέχεια να δούμε ένα βιντεάκι. Σ’ αυτό ακούμε να μιλάει το πρόσωπο που με επιλογή Τσίπρα αντικατέστησε τον Πολάκη στην θέση του Τομεάρχη διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας πολιτικός ογκόλιθος που -εκ του αποτελέσματος- ομολογεί ότι εξαγοράστηκε για 7.000 ευρώ τον μήνα από τον “άθλιο καιροσκόπο” Τσίπρα.

Μία απάντηση στο “Συνέχεια της Πολακιάδας. Οταν ο πολιτικός ογκόλιθος Γιάννης Ραγγούσης ομολογεί ότι εξαγοράστηκε για 7.000 ευρώ τον μήνα από τον “άθλιο καιροσκόπο” Τσίπρα.”

  1. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα ενάντια σε μια δολοφονική δεξιά που ιδεολογικά δηλώνει ότι ιστορική της αποστολή είναι η εξάλειψη της αριστεράς, και εννοεί την ευρύτερη αριστερα,ακόμα κι από την μνήμη του Ελληνικού λαού. Που δηλώνει ότι οι αριστεροί είναι εσωτερικοί εχθροί της χώρας κι ότι “πάσχουν” από νοητική ασθένεια κτλ. κι εσεις εκεί στην γωνία με την γκρίνια και την διχόνοια και τον διαχωρισμό. Η πολυδιάσπαση και μάλιστα μπροστά σε κρίσιμες καταστάσεις όπως η σημερινή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αριστεράς και ο βασικός σύμμαχος της δεξιάς. Η αντίσταση γίνεται και νικά με μέτωπα. Συσπείρωση του κόσμου σε μέτωπο ενάντια στην δεξιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *