Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα γελοιοποιηθούν πολύ περισσότερο οι δημοσκόποι από το κάζο που θα έπαθαν στο δημοψήφισμα του ’15

Κουραστικοί θα καταντήσουμε να επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο. Οτι δηλαδή τα υποτιθέμενα ευρήματα των δημοσκοπήσεων είναι εντελώς αναξιόπιστα και κάποια βάλθηκαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ξαφνικά όλοι/ες γίναμε μαζοχιστές.
Οτι δηλαδή επικροτούμε μια κυβέρνηση που φέρει ακέραια την ευθύνη για το πρόσφατο ομαδικό κρατικό έγκλημα στα Τέμπη. Οτι είμαστε ενθουσιασμένοι από ένα κυβερνητικό θίασο που μέχρι την τελευταία περίοδο διαμονής του στην εξουσία σκορπάει θάνατο στα λαϊκά στρώματα, με τελευταίο κατόρθωμα την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Οτι είμαστε μεσ’ την τρελή χαρά από τους εξουσιαστές μας, που μας έχει ρημάξει από την ακρίβεια. Οτι εξακολουθούμε χαζοχαρούμενα να υποστηρίζουμε την κυβέρνηση που ετοιμάζει να ληστέψει περιουσίες και να δημιουργήσει νέες στρατιές αστέγων με το μπαράζ πλειστηριασμών που έρχεται για εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που έπεσαν στα νύχια τραπεζικών – τοκογλύφων.

Και άντε να πεις ότι στο “χαμαιτυπείο του Σκάι” -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του γεννήτορα του σημερινού πρωθυπουργού- είναι κάπως “συντηρητικοί” και μας εμφανίζουν δημοσκόπηση που τα ευρήματά της θέλουν να προηγείται η ΝΔ ως προς την πρόθεση ψήφου (με αναγωγή επί των εγκύρων) με 4 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. (Εκεί η ΝΔ είναι πρώτη με ποσοστό 30%, έναντι 26% της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

Για την δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε σήμερα στο Mega τι να πεις, εκτός του ότι οι τύποι κατάντησαν την προπαγάνδα … ανέκδοτο;

Δυο μόνο επισημάνσεις για τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτο Φαναρά που παρουσίασε την δημοσκόπηση. Αν είναι δεν κάνουμε λάθος είναι ο μόνος δημοσκόπος που έχει καταγγελθεί δημόσια και μάλιστα από βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου -τον Βασίλη Κεδίκογλου- ότι είναι ένας κοινός απατεώνας με αντικείμενο την δημιουργία “φανταστικών δημοσκοπήσεων“.
Να σου αποδίδουν τόσο σοβαρή κατηγορία και μάλιστα δημόσια, να σε προκαλούν να προσφύγεις στα δικαστήρια αν θεωρείς ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψη και εσύ να κάνεις τον Κινέζο, οδηγεί σε κάποιες σκέψεις που δεν είναι καθόλου κολακευτικές για τον επικεφαλής της εταιρείας Metron Analysis.

Τουλάχιστον εμείς δεν γνωρίζουμε στον κύκλο μας κάποιο άτομο που θα το έλεγαν δημόσια λαμόγιο και αυτός θα το προσπερνούσε. Προφανώς έχει διαφορετική άποψη από μας για το τι σημαίνει αξιοπρέπεια ο κ. Φαναράς.

Από κει και πέρα τι να πρωτοθυμίσουμε για την “αξιοπιστία” αυτής της δημοσκοπικής εταιρείας; Οτι έπεσε έξω 18 εκατοστιαίες μονάδες στο δημοψήφισμα του ’15, ότι στις εκλογές του ’19 παρουσίαζε την διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ στις 12 εκατοστιαίες μονάδες με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου τρίτο κόμμα με πάνω από 9%; Οτι έδειχνε προβάδισμα του Ανδρέα Λοβέρδου στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ; Οτι εμφάνιζε το 1/3 των ψηφοφόρων του ΚΚΕ να γουστάρει Κούλη;

Να κάνουμε κι εμείς μια πρόβλεψη: Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα γελοιοποιηθούν πολύ περισσότερο οι δημοσκόποι από το κάζο που θα έπαθαν στο δημοψήφισμα του ’15.

2 απαντήσεις στο “Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα γελοιοποιηθούν πολύ περισσότερο οι δημοσκόποι από το κάζο που θα έπαθαν στο δημοψήφισμα του ’15”

    • Δυστυχώς και με το Σύριζα η κατάσταση για το λαό
      δεν πρόκειται να βελτιωθει
      Μόνο με επαναστατική και εκ βάθρων αναγεννηση
      Θα βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο του λαου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *